Δημήτρης Τσεσμετζόγλου: Ξεκινάει ένα ταξίδι για μεγαλύτερες επιτυχίες με το πολύ ισχυρό όνομα Howden

Η Howden, ο διεθνής μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα τη μετονομασία της Howden Matrix, της ελληνικής εταιρίας διαμεσολάβησης που εξαγόρασε το 2020, σε Howden.

Με την κίνηση αυτή ο Όμιλος Howden επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την πρόθεσή του για περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης του ως κορυφαίου παίκτη -και πρώτου στην προτίμηση των πελατών και των ταλαντούχων επαγγελματιών broker- στις ευρωπαϊκές αγορές.

Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO, Howden Ελλάδας, σχολίασε: «Από το 2020 που αποφασίσαμε να ενταχθούμε στη μεγάλη οικογένεια της Howden, ήμασταν βέβαιοι ότι η εξέλιξη αυτή, πέρα από ένα συναρπαστικό βήμα στην πορεία μας, θα δώσει, τόσο σε όλους εμάς, όσο και στους πελάτες που μας εμπιστεύονται, όλα τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του μεγαλύτερου -κι ενός από τους πλέον αναγνωρισμένους- ανεξάρτητου broker στην Ευρώπη και διεθνώς. Παράλληλα, η απόφασή μας αυτή στηρίχθηκε περαιτέρω από τις κοινές μας αξίες και φιλοσοφία, που έχει ως επίκεντρο την “Προτεραιότητα στους Ανθρώπους μας” και την αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές ασφαλιστικές λύσεις, πάντα διατηρώντας την επιχειρηματική μας νοοτροπία και τον ξεκάθαρο τρόπο σκέψης που μας χαρακτηρίζει ως επαγγελματίες.

Η Matrix πάντοτε θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και πάντα θα τιμούμε τις ρίζες μας, αλλά και όλα όσα πετύχαμε στη διάρκεια των δύο προηγούμενων δεκαετιών. Σήμερα αρχίζει ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις, ταξίδι και είμαστε εδώ, έτοιμοι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, με την υποστήριξη και το πολύ ισχυρό όνομα της Howden».

Ο Luigi Sturani, CEO, Europe, Howden Broking Group, υπογράμμισε: «Η Howden αποτελεί ήδη τον μεγαλύτερο επιχειρηματικό broker στην Ελλάδα, με περισσότερους από 130 εξειδικευμένους μεσίτες και στελέχη, μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και με το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς. Επομένως, η μετάβαση από το Howden Matrix στο Howden αποτελεί την τελευταία φάση της ενσωμάτωσης στη μεγάλη οικογένεια της Howden και ανοίγει και τυπικά ένα νέο, πολλά υποσχόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρίας».

Υπενθυμίζεται πως η Howden Broking είναι εταιρία του Howden Group, του ηγετικός ανεξάρτητου παρόχου ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών υπηρεσιών διαμεσολάβησης, διαχείρισης κινδύνων και ομαδικών ασφαλίσεων, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική, τον Ειρηνικό και τη Μέση Ανατολή. Η Howden ιδρύθηκε το 1994 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 11.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο. Μαζί με τους απολύτως εναρμονισμένους συνδεδεμένους στο δίκτυο Howden One συνεργάτες της, η Howden έχει παρουσία σε περισσότερες από 90 περιοχές.

Στην Ελλάδα

Η HOWDEN είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία είκοσι χρόνων σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και περισσότερους από 130 εξειδικευμένους brokers και τεχνικούς, η Howden στην Ελλάδα προσφέρει στους πελάτες της το σύνολο των υπηρεσιών ασφάλισης, διαχείρισης κινδύνων και αποζημιώσεων με ταχύτητα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και βαθιά τεχνογνωσία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*