Όμιλος Ευρωκλινικής: Έλεγχος Σπίλων σε προνομιακή τιμή

με αφορμή τον Μήνα Ευαισθητοποίησης για το Μελάνωμα

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που υλοποιεί και με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα, παρέχει ειδικό έλεγχο σπίλων έως και τις 30 Ιουνίου στην προνομιακή τιμή των €10 για όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη. Η δράση έχει ως βασικό μήνυμα «Απολαμβάνουμε τον ήλιο με ασφάλεια» και έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό και να αναδείξει την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του δέρματος.

Ο έλεγχος σπίλων θα πραγματοποιείται στο ιατρείο μελανώματος της Ευρωκλινικής από Διευθυντές Πλαστικούς Χειρουργούς, Εξειδικευμένους στους σπίλους και το μελάνωμα και θα περιλαμβάνει:

  • Εξέταση σπίλων και
  • Σύσταση Θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενή.

O ήλιος είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για να αλλάξει μια ελιά και από καλή να γίνει επικίνδυνη. Γι’ αυτό αυτή την εποχή είναι καλό να ελέγξουμε τις ελιές και να πάρουμε μια υπεύθυνη γνώμη γι’ αυτές. Το μελάνωμα είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος καρκίνου του δέρματος. Η συχνή έκθεση στον ήλιο, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο,  έχει συσχετιστεί με υψηλό κίνδυνο εμφάνισης μελανώματος. Όσοι ασθενείς απέφευγαν μέχρι σήμερα τον έλεγχο για οικονομικούς λόγους, τώρα έχουν την ευκαιρία να εξεταστούν και να λάβουν την ενημέρωση και τη θεραπεία που τους αξίζει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, Αντώνης Βουκλαρής, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με την ειδική προσφορά της Ευρωκλινικής δίνουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους συνανθρώπους μας να κάνουν τον τυπικό τους έλεγχο και να απολαύσουν τις διακοπές τους με υγεία και ασφάλεια. Στην Ευρωκλινική αποδεικνύουμε σταθερά ότι μπορούμε να προσφέρουμε στον κόσμο τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στην πιο προνομιακή τιμή, συνδυάζοντας άριστη ποιότητα και value for money υπηρεσίες».

*Η προνομιακή τιμή ισχύει έως 30 Ιουνίου 2022 και βάσει διαθεσιμότητας. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*