ΠΡΩΤΗ εταιρεία σε όλα τα επίπεδα ο στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής

Βάσεις για μια καινούργια αρχή που θα είναι πολύ μεγάλη για όλους τους ανθρώπους της Εθνικής Ασφαλιστικής θέτει ο νέος μέτοχος και η διοίκηση της εταιρείας, όπως αποτυπώθηκε στη χθεσινή εκδήλωση – δείπνο του εταιρικού δικτύου, σε ένα κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς στόχος του νέου μετόχου είναι να είναι ΠΡΩΤΗ σε όλα τα επίπεδα: “Πρώτη εταιρεία στους ασφαλισμένους, πρώτη εταιρεία για τους συνεργάτες της στην εξυπηρέτηση και πρώτη εταιρεία για το προσωπικό της – για το διοικητικό προσωπικό της Αθήνας, για τα καταστήματα της επαρχίας και σε όλους τους εργαζομένους του ενοικιαζόμενου προσωπικού ICAP – Actionline που τόσα χρόνια είναι μαζί μας και μας βοηθούν – , σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Κάνουμε μια καινούργια αρχή που θα είναι πολύ μεγάλη για όλους μας”, τόνισε.

Από τη πλευρά του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Andrej Klesyk είπε με τη σειρά του:

“Εύχομαι καλή νέα αρχή. Θέλω να σας πω ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα και προνόμιο να είμαι εδώ μαζί σας ως πρόεδρος του δ.σ. Όπως είπε κάποιος φιλόσοφος «ψάχνουμε να ανέβουμε στα άστρα γιατί είμαστε στους ώμους των γιγάντων. Στην Εθνική Ασφαλιστική είμαστε ακριβώς σε αυτή τη θέση, πατάμε γερά πάνω στους ώμους των γιγάντων. Ωστόσο, αυτή η θέση έχει και μια σειρά υποχρεώσεων. Έχουμε υποχρέωση να είμαστε η ΠΡΩΤΗ εταιρεία απέναντι σε όλους: εργαζόμενους, ασφαλισμένους, όλους εσάς γιατί είμαστε μια εταιρεία με ελληνικές ρίζες στην Ελλάδα.

Κοινή μας πεποίθηση είναι να είμαστε μακράν Νο1 εταιρεία σε όλα τα επίπεδα. Σας ευχαριστώ όλους εσάς γιατί από κοινό εξυπηρετείτε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τους ασφαλισμένους μας και σας προσκαλώ να συνεχίσετε να το κάνετε ακόμα πιο καλά”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*