NP Ασφαλιστική: Υποχρεωμένη να σηκώσει την «ελληνική σημαία» στην ασφαλιστική αγορά

Η NP Ασφαλιστική στο νέο «ασφαλιστικό γίγνεσθαι» ανεβαίνει στον πίνακα των ισχυρών ελληνικών επιχειρήσεων

Οι κατακλυσμιαίες εταιρικές αλλαγές στην ελληνική ασφαλιστική αγορά που έχουν ξεκινήσει από το 2020 μέχρι και τον Φεβρουάριο 2022 και οι πολλές εξαγορές και συγχωνεύσεις ασφαλιστικών εταιριών που πραγματοποιήθηκαν, οδηγούν σε μία διεθνοποίηση της ασφαλιστικής αγοράς και ταυτόχρονα καθιστούν την NP Ασφαλιστική την ισχυρότερη κεφαλαιακά σε δείκτες φερεγγυότητας και την πλέον επικερδή σε όρους απόδοσης ιδίων κεφαλαίων, ελληνική ασφαλιστική εταιρία.

Μία ελληνική ασφαλιστική εταιρία που κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση των ασφαλισμένων ως εξαιρετικά φερέγγυα, με πολλά και πρωτοποριακά προϊόντα και άμεσες αποζημιώσεις των ασφαλισμένων της. Τα επιτεύγματα αυτά θα συνεχιστούν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο, καθώς η διαρκής πρόοδος είναι μόνιμος στόχος για την NP Ασφαλιστική.

Με 18 χρόνια επιτυχημένη και κερδοφόρα ιστορία (τα 12 από τα 18 χρόνια ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ελληνική οικονομία) η Εταιρία έχει τους ίδιους στόχους από την ίδρυσή της, αλλά εντελώς διαφορετικά μεγέθη και προοπτικές.

Είναι υποχρεωμένη πλέον να σηκώνει την ‘‘ελληνική σημαία’’ στην ασφαλιστική αγορά υψηλότερα και μαζί με τις υπόλοιπες αμιγώς ελληνικές ασφαλιστικές εταιρίες να δείξουν ότι το «ελληνικό επιχειρείν» έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Η NP Ασφαλιστική, εκτός από ισχυρή κεφαλαιακά εταιρία –η πρώτη στις γενικές ασφαλίσεις κατά την τελευταία διετία σε δείκτες φερεγγυότητας-, έχει όλες τις προοπτικές να ενισχύσει περαιτέρω το ασφαλιστικό της δίκτυο καθιστώντας το πρωταγωνιστή στη νέα ασφαλιστική αγορά που διαμορφώνεται.

Το μήνυμα του Προέδρου & CEO της Εταιρίας, κ. Γιώργου Ζάχου στη φετινή κοπή πίτας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2022 η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ‘‘NP Ασφαλιστική’’ στα Κεντρικά Γραφεία της στο Μαρούσι δείχνοντας όπως κάθε χρόνο σεβασμό στις παραδόσεις, αξιοποιώντας παράλληλα την τεχνολογία προς αυτό το σκοπό.

Λόγω των απαραίτητων μέτρων που απαιτούν οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας που εξακολουθούν να υφίστανται, η εκδήλωση μεταδόθηκε στο προσωπικό της Εταιρίας και στα κατά τόπους γραφεία για ακόμη μία χρονιά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας webex.

Ο κ. Γιώργος Ζάχος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση που όπως ανέφερε και ο ίδιος σηματοδοτεί το
ξεκίνημα της νέας χρονιάς και στη συνέχεια παρουσίασε την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας και την πρόοδο του ανθρωπίνου δυναμικού που είναι
αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς όλων των δυνάμεων της Εταιρίας καθώς και της σύγχρονης αντίληψης της Διοίκησης για το πώς πρέπει να σκέφτεται και να λειτουργεί μία επιχείρηση στο σύγχρονο περιβάλλον.

Στη συνέχεια παρουσίασε και το νέο οργανόγραμμα της Εταιρίας, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του νέου θεσμικού πλαισίου και στις ανάγκες του σύγχρονου οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

‘‘Φτάνοντας στην ενηλικίωση της Εταιρίας μας, έχοντας κλείσει αισίως 18 χρόνια, πιστοί στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες αναπτυχθήκαμε μέχρι σήμερα και στον κοινό στόχο και όραμα να φτιάξουμε κάτι ξεχωριστό και μεγάλο όλοι μαζί, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις θέσεις μας κ’ τις ευθύνες μας, να συνειδητοποιήσουμε το νέο ασφαλιστικό περιβάλλον και τις προοπτικές του και να αφοσιωθούμε στο έργο μας και στην Εταιρία μας για να είμαστε νικητές και πρωταγωνιστές στα χρόνια που έρχονται’’.

Ακολούθησε γεύμα το οποίο μοιράστηκε στους επιμέρους ορόφους αλλά και στον εξωτερικό χώρο της Εταιρίας.

από το NP FAMILY NEWS

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*