Η Οδική Βοήθεια της Interamerican σταθερά δίπλα στους ασφαλισμένους της και τις ημέρες του Πάσχα

Η Οδική Βοήθεια της Interamerican σταθερά δίπλα στους ασφαλισμένους της και τις ημέρες του Πάσχα 

Με συνέπεια και υπευθυνότητα, η Oδική Bοήθεια της Interamerican θα βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που την εμπιστεύτηκαν και θα παρέχει 24ωρη υποστήριξη στους ασφαλισμένους της και κατά τη διάρκεια του Πάσχα για ασφαλείς και ξένοιαστες αποδράσεις. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Interamerican, μέσω της γραμμής 1158 και του ιδιόκτητου στόλου 222 οχημάτων θα είναι σε ετοιμότητα σε 111 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, για τις ανάγκες των 1.460.000 ασφαλισμένων οχημάτων. Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες της  Οδικής Βοήθειας της Interamerican καλύπτουν όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες όπως αυτούς της  Ολυμπίας Οδού (Αθήνα – Πάτρα), Νέας Οδού (Αθηνών – Λαμίας), Ιονίας Οδού (Αντίρριο – Ιωάννινα), Κεντρικής Οδού (Λαμία – Τρίκαλα), Μορέα (Αθήνα – Καλαμάτα) και Αττικής Οδού.

Πέραν της τηλεφωνικής γραμμής 1158,  οι οδηγοί, μέσω της mobile εφαρμογής Drive Οn μπορούν εύκολα και γρήγορα να ειδοποιήσουν την Οδική Βοήθεια της Interamerican και να ενημερώσουν για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν σε σχέση με το όχημά τους όπως ακινητοποίηση από ατύχημα, μπαταρία, έλλειψη καυσίμων, σκασμένο λάστιχο, μηχανική ή οποιαδήποτε άλλη βλάβη. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Οδικής Βοήθειας θα εντοπίσουν αυτόματα την τοποθεσία και θα παρέχουν άμεσα τις υπηρεσίες τους προκειμένου να συνεχίσουν οι ταξιδιώτες απρόσκοπτα το ταξίδι τους. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*