«Προϊόν της Χρονιάς 2022» αναδείχθηκε το Full [Life Plan] της Εθνικής Ασφαλιστικής

«Προϊόν της Χρονιάς 2022» αναδείχθηκε το ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα Full [Life Plan] της Εθνικής Ασφαλιστικής στην κατηγορία «Ασφαλιστικό – Επενδυτικό Πρόγραμμα», στο πλαίσιο των βραβείων «Προϊόν της Χρονιάς» στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που αποτελούν game changers χάρη στα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους, αξιολογήθηκαν από μια Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών, την οποία απαρτίζουν επαγγελματίες του κλάδου του εμπορίου, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και εμπειρογνώμονες/ειδικοί, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι ικανοποιούνται τα κριτήρια της καινοτομίας.

Η αξιολόγηση των συμμετοχών της φετινής διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους των ECR Hellas, ΕΔΕΕ (Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος), ΕΛΑΜ (Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ), ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών), ΙΠΕ (Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας), ΠΣΒΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Καλλυντικών και Αρωμάτων), ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος), ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων) και ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος).

Σε συνέχεια αυτής της αξιολόγησης, τα επικρατέστερα προϊόντα στις αντίστοιχες κατηγορίες παρουσιάστηκαν στον εξειδικευμένο οργανισμό έρευνας αγοράς IRI Ελλάς και εντάχθηκαν στην πολύ μεγάλη καταναλωτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.200 ατόμων σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας. Το βραβείο για λογαριασμό της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέλαβαν ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance και η κ. Λουΐζα Τσιροπούλου, επικεφαλής Τομέα Marketing της εταιρείας μας.

Ο κ. Σηφάκης δήλωσε: «Είμαστε για άλλη μια φορά περήφανοι που βρισκόμαστε στη διοργάνωση “Προϊόν της Χρονιάς 2022”! Η διάκριση αυτή αποτελεί την αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών μας στην Εθνική Ασφαλιστική, να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα, προσανατολισμένα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των ανθρώπων που μας επιλέγουν.

Είναι η επιβράβευση στην προσπάθειά μας να γινόμαστε καλύτεροι με γνώμονα τον άνθρωπο, να υπηρετούμε το θεσμό της ασφάλισης με συνέπεια, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους μας. Το βραβευμένο πλέον προϊόν μας, Full [Life Plan] είναι ένα επενδυτικό προϊόν νέας γενιάς που προσφέρει πρόσβαση στις διεθνείς αγορές με ελάττωση του επενδυτικού ρίσκου που υπάρχει, όσο η επένδυση πλησιάζει στη λήξη της, ανάλογα με τη διάρκεια που έχει επιλέξει ο ασφαλισμένος. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει την οικονομική προστασία των αγαπημένων του προσώπων σε περίπτωση απώλειας ζωής, μέσω της ασφαλιστικής κάλυψης που παρέχει.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*