Ι. Παππάς, Διευθυντής Κλάδου

H MEGA Brokers ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ 

Επίκεντρο όλων μας είναι ο πελάτης! 

H Mega Brokers ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ λανσάροντας το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα α ́θμιας περίθαλψηςBIODIAGNOSIS. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες αφού δεν έχει κανένα όριο ηλικίας και γίνεται αποδεκτό οποιοδήποτε ιατρικό ιστορικό. 

Το κόστος είναι ίδιο για όλες τις ηλικίες, με τις λιγότερες εξαιρέσεις της αγοράς, ενώ έχει πλέον εμπλουτιστεί εκτός από απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και απεριόριστες επισκέψεις γιατρών, με σύγχρονες παροχές που υποστηρίζονται από τις δυο Βιοκλινικές του ομίλου, το νέο Διατροφολογικό και Εργομετρικό Κέντρο καθώς και το νέο δερματολογικό κέντρο BIOIATRIKI PLUS DERMA. 

Για εμάς στη MEGA η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, η αξιοπιστία και η εξειδίκευση αποτελούν βασικούς πυλώνες σε κάθε βήμα ανάπτυξης που κάνουμε. 

Η άμεση χωρίς αναμονές πρόσβαση των πελατών σε υπηρεσίες καιδομές ιδιωτικής υγείας που αφορούν στη διάγνωση και την πρόληψη είναι ζωτικής σημασίας και αποτελεί ένα από τους βασικούς λόγους που κάποιος επιλέγει να κάνει ιδιωτική ασφάλιση υγείας. 

H MEGA Brokers διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατώνΠανελλαδικά περισσότερους από1479, με μεγάλο ποσοστό συνεργατών να δραστηριοποιούνται στους νομούς Αττικής ,Θεσσαλονίκης και Εύβοιας στους οποίους ο όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες μονάδες εξυπηρέτησης ασφαλισμένων. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*