Affidea: Rapid test πριν τις γιορτές του Πάσχα για όλη την οικογένεια

Ο Όμιλος Affidea, συμβάλλοντας στην προστασία της Δημόσιας Υγείας από τη μετάδοση της νόσου COVID–19, προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες ανίχνευσης του ιού SARS-CoV-2, εξασφαλίζοντας αυστηρές προδιαγραφές και με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες.

Για τις γιορτές του Πάσχα και με στόχο την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, προσφέρονται σε προνομιακές τιμές πακέτα με τεστ ανίχνευσης του αντιγόνου του SARS-CoV-2 (Rapid test) για όλη την οικογένεια. 

Η μέθοδος ταχείας ανίχνευσης (Rapid test) στην Affidea διενεργείται με πιστοποιημένα αντιδραστήρια, με ειδικότητα και ευαισθησία μεθόδου που προσεγγίζει το 100%. Η δειγματοληψία για τον SARS-CoV-2 γίνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, χωρίς ραντεβού, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Το δίκτυο δειγματοληψίας είναι ευρύ, με στόχο την ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων, με αποτελέσματα διαθέσιμα σε 15-20 λεπτά. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος συνιστάται επιβεβαίωση με μοριακό τεστ ανίχνευσης του γονιδιώματος του SARS-CoV-2 με τη μέθοδο Real Time–PCR.

Η ομάδα της Affidea παραμένει στη διάθεσή σας καθημερινά. Συγκεκριμένα μπορείτε:

  • να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για εξέταση ηλεκτρονικά μέσω του online booking
  • να καλείτε στο διαγνωστικό κέντρο που σας εξυπηρετεί. Βρείτε εδώ το τηλέφωνο του κέντρου που επιθυμείτε.
  • να στέλνετε e-mail στο info.gr@affidea.com ή στο e-mail του κέντρου που σας ενδιαφέρει.
  • να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις μέσω της ιστοσελίδας www.affidea.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*