Νέα συνεργασία Witside – Μinetta Ασφαλιστική με στόχο την βελτίωση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων

Η εταιρεία Μinetta Ασφαλιστική, μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα επέλεξε τη Witside και την πλατφόρμα Qlik Sense για την αξιοποίηση και διαχείριση των δεδομένων.

Σύμφωνα με εταιρική ανακοίνωση, η ανάπτυξη των απαραίτητων εφαρμογών επιχειρηματικής ευφυΐας στη Μinetta Ασφαλιστική υλοποιήθηκε από την εσωτερική ομάδα, ενώ τα στελέχη της Witside ανέλαβαν συμβουλευτικό ρόλο υποστήριξης και καθοδήγησης. Οι πρώτες ομάδες που αξιοποιούν την πλατφόρμα Qlik Sense είναι οι διευθύνσεις M.I.S, Πωλήσεων, Ζημιών και η Τεχνική Διεύθυνση.

Μέσα από αυτή τη νέα συνεργασία ο οργανισμός επιδιώκει την καλύτερη παρακολούθηση σημαντικών KPIs, την άμεση πληροφόρηση και τη βελτίωσητης διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Ο κος Στέφανος Τσολακίδης, Sales & Alliances Director στη Witside δήλωσε:

«Στη Witside χαιρόμαστε όταν οι πελάτες μας αξιοποιούν την ευκολία και αμεσότητα των εργαλείων που διαθέτουμε. Το παράδειγμα της Μinetta ασφαλιστική είναι χαρακτηριστική περίπτωσης της άνεσης με την οποία ένας οργανισμός μπορεί να απολαμβάνει τα οφέλη της επιχειρηματικής ευφυΐας, μέσα από εφαρμογές που αναπτύσσει αυτόνομα, πάντα με την υποστήριξη της ομάδας μας»

Ο κ. Νίκος Τριβιζάς, Διευθυντής Πληροφορικής στη Μinetta Ασφαλιστική, ανέφερε σχετικά:

«Επιλέξαμε το Qlik Sense γνωρίζοντας ότι είναι, παγκοσμίως, ένα κυρίαρχο εργαλείο επιχειρησιακής ευφυΐας. Η ευκολία με την οποία δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησής του, οι απεριόριστες δυνατότητές του σε συνδυασμό με την πολύτιμη συμβουλευτική υποστήριξη της Witside, μας οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*