Έρχεται το 5th Aufo Forum στις 25 Μαΐου

LiveOn Hybrid Event

“Είναι η Αθήνα βιώσιμη πόλη;”

“Είναι η Αθήνα βιώσιμη πόλη;” Με αυτό το κεντρικό θέμα, το φετινό 5th  Aufo Forum φέρνει στο προσκήνιο τις δράσεις που απαιτούνται, με αυστηρό χρονοδιάγραμμα, ώστε να γίνει η Αθήνα μια βιώσιμη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Το αναπτυξιακό μοντέλο που ακολουθήθηκε στην Αθήνα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αποδείχτηκε τελείως λάθος. Τεράστιο πρόβλημα για την πρωτεύουσα αποτελεί μεταξύ άλλων το κυκλοφοριακό. Η χάραξη των δρόμων της πόλης με διαμπερή κυκλοφορία στο κέντρο του αστικού ιστού, προκαλεί τρομερά μποτιλιαρίσματα. Η παράνομη στάθμευση στους δρόμους δυσχεραίνει την κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων, των οχημάτων τροφοδοσίας, αλλά και των Ι.Χ. Την ίδια στιγμή κοντά στα δυο εκατομμύρια οχήματα δεν περνούν ΚΤΕΟ, δεν ασφαλίζονται, δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας.

Για να αντιστραφεί η σημερινή τάση και να αρθεί το αδιέξοδο, ώστε να καταστεί η Αθήνα βιώσιμη πόλη, χρειάζεται ολιστική πολιτική και γενναίες δράσεις με πολιτικές αποκέντρωσης, προώθηση της ηλεκτροκίνησης, της μικροκινητικότητας, δημιουργία ζωνών χαμηλών ή μηδενικών εκπομπών ρύπων. Πάνωαπ’ όλα, όμως, απαιτείται αλλαγή συνηθειών, νοοτροπίας και κουλτούρας που επιτυγχάνεται μέσα από την παιδεία.

Το 5th  Auto Forum διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το ΣΕΑΑ, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Το κοινό που αναμένεται να παρακολουθήσει τις ομιλίες, τα πάνελ και τα υβριδικά workshops του συνεδρίουπεριλαμβάνει διαφορετικές ομάδες θεσμικών παραγόντων, επιστημόνων, εταιρειών, επαγγελματιών. Συγκεκριμένα το παρόν θα δώσουν θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, Δήμων, στελέχη της Τροχαίας, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, του Συνδέσμου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, εκπρόσωποι Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, εταιρειών εισαγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πατινιών, ποδηλάτων, σκούτερ, στελέχη από τον ασφαλιστικό κλάδο, ΜΚΟ με αντικείμενο την οδική ασφάλεια και ειδικός Τύπος.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου 5th Auto Forum | ethosEVENTS καθώς επίσης και τα social κανάλια FacebookLinkedIn, και YouTube.

 

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο 5th Auto Forum-Δήλωση Συμμετοχής | ethosEVENTS

5th Aufo Forum, 25 Μαΐου 2022,  LiveOn Hybrid Event. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κος Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής Marketing, ethosGROUP,
τηλ. +30 2109984810,

e-mail: triantafyllou.y@ethosmedia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*