Μέγας Χορηγός του  Ημιμαραθωνίου της Αθήνας η ΕRGO Ασφαλιστική

H ERGO Ασφαλιστική, για ακόμα μια φορά, υποστηρίζει ως Μέγας Χορηγός  τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας. Ο 10ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 υπό τη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Η διοργάνωση επιστρέφει και πάλι τον Μάρτιο, καθώς πέρυσι είχε αναβληθεί εξαιτίας της πανδημίας και είχε διοργανωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η ERGO πιστή στην υποστήριξη της σημαντικής αυτής διοργάνωσης στηρίζει συμμετέχοντες τους δρομείς, όχι μόνο προσφέροντας τις ασφαλιστικές υπηρεσίες της αλλά και εμψυχώνοντας κι επιβραβεύοντας κάθε προσπάθειά τους μέχρι τον τερματισμό, καθώς θα συμμετέχει με την Επίσημη Ομάδα των Εμψυχωτών της και με τη δική της ERGO Running Team.

Μέσα από την συμμετοχή και την υποστήριξη που παρέχει στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα την μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού και την προώθηση ενός τρόπου ζωής που προάγει υψηλές αξίες, όπως η υγεία και η ευεξία.

Το πρόγραμμα εκτός από την απόσταση των 21 χλμ. του Ημιμαραθωνίου, φέτος στους παράλληλους αγώνες περιλαμβάνει μόνο αυτόν των 5 χλμ. καθώς και την έκθεση, Athens Half Marathon Expo. O Ημιμαραθώνιος κινείται σε μια κυκλική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, με εκκίνηση και τερματισμό μπροστά στο Σύνταγμα. Στη διοργάνωση του αγώνα και σε όλες τις δράσεις της εταιρείας θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Πρωτόκολλο διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας.

Η ERGO, ως κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ευθύνη απέναντι στην ελληνική κοινωνία, συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που θέτουν στόχους και προσπαθούν, να υποστηρίζει την επιμονή και την θέλησή τους να πετύχουν τον στόχο τους, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ολοκληρώσουν το δικό τους έργο. Αυτό είναι το ΕΡΓΟ ευθύνης της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*