Π. Κασκαρέλης, Υδρόγειος: Οι διακρίσεις δείχνουν πως έχουμε θέσει στη καρδία της εταιρείας τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Δραστηριοποιείται πλέον εδώ και πέντε δεκαετίες στην αγορά και παραμένει μια από τις δυναμικότερες ελληνικές ασφαλιστικές. Το 2021 κατέγραψε παραγωγή 85,1 εκατ. ευρώ, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε πάνω από 450.000 ασφαλισμένους, ενώ συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και διαθέτει υποκαταστήματα και γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Ο λόγος για την Υδρόγειο Ασφαλιστική η οποία δηλώνει “παρών” και στις σύγχρονες απαιτήσεις για το ψηφιακό μετασχηματισμό. Αυτό δείχνουν και οι διάφορες διακρίσεις για τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες που εισήγαγε η εταιρεία..

«Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε θέσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην καρδιά της εταιρείας μας και η διάκριση αυτή δικαιώνει τις επιλογές και τις προσπάθειές μας. Όλες μας οι πρωτοβουλίες στον τομέα αυτό πηγάζουν από την προτεραιότητα που δίνουμε στους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες μας. Θέλουμε να είμαστε δίπλα τους ως μία εταιρεία σύγχρονη και αποτελεσματική, με αμεσότητα, με έξυπνες υπηρεσίες, παντού και πάντα διαθέσιμες», σημειώνει  ο Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Παύλος Κασκαρέλης, τονίζοντας επίσης πως:

«Οι πολλαπλές διακρίσεις μας δείχνουν το ευρύ φάσμα των τομέων όπου εφαρμόζουμε την καινοτομία: Υπηρεσίες, πράσινη στρατηγική, mobile-first προσέγγιση, analytics, συνδεσιμότητα υπηρεσιών, οργανωτική και λειτουργική ετοιμότητα. Δείχνουν ακόμη τις δυνατότητες των ανθρώπων μας, το ταλέντο και η ποιότητα των οποίων αποτελεί για εμάς το ισχυρότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το μεγάλο ψηφιακό στοίχημα του μέλλοντος».

Οι παραπάνω δηλώσεις έρχονται σε συνέχεια της πρόσφατης βράβευσης της εταιρείας στα Digital Finance Awards ως η Digital Ασφαλιστική Εταιρεία της χρονιάς.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε το Ydrogios Agent App, η mobile εφαρμογή που η εταιρεία δημιούργησε για το δίκτυο των ασφαλιστικών της διαμεσολαβητών. Με 5 Gold διακρίσεις σε 5 διαφορετικές κατηγορίες – Best Mobile App, Best Green/ESG Initiative, Best Core System Project, Best API Project και Best Insurtech Solution – το Ydrogios Agent App σφραγίζει την αξία του ως το πλέον ολοκληρωμένο εργαλείο για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αλλά και μία καινοτόμος για την ασφαλιστική αγορά υλοποίηση, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την πράσινη και mobile-first στρατηγική της εταιρείας. Επιπλέον:

-Gold διάκριση στην κατηγορία Best Analytics Digital Management απέσπασε, το Ydrogios Dashboard, η ψηφιακή εφαρμογή ανάλυσης δεδομένων και πληροφόρησης για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ενώ,

-το Ydrogios Easy Sign, η καινοτόμος εφαρμογή εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής υπογραφής ασφαλιστικών εγγράφων της Υδρογείου Ασφαλιστικής διακρίθηκε με μία Silver και μία Bronze διάκριση, στις κατηγορίες Best Green/ESG Initiative και Best Insurtech Solution αντίστοιχα.

*Για τη στρατηγική ανάπτυξης και την υλοποίηση του Ydrogios Agent App και του Ydrogios Easy Sign η Υδρόγειος Ασφαλιστική συνεργάστηκε με την Parity Telematics.

Από αριστερά προς δεξιά: Σεραφείμ Αίσωπος, Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων, Υδρόγειος Ασφαλιστική
Γιάννης Σουρλής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Υδρόγειος Ασφαλιστική
Άρης Καλιτσουνάκης, IT Manager, Υδρόγειος Ασφαλιστική
Μαρία Παπουτσάνη, Συντονίστρια Εκπαίδευσης, Υδρόγειος Ασφαλιστική
Παύλος Κασκαρέλης, Διευθύνων Σύμβουλος, Υδρόγειος Ασφαλιστική
Κωνσταντίνος Μαγκανιάρης, Parity Telematics
Θοδωρής Ελισσαίος, Parity Telematics
Τζένη Αναγνωστάκη, Εμπορική Διευθύντρια, Υδρόγειος Ασφαλιστική
Μαίρη Βογιατζή, Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Υδρόγειος Ασφαλιστική

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*