Συνεργασία Europ Assistance με LeasePlan – τι κερδίζουν οι πελάτες

Σε μια ακόμη συμφωνία με την οποία θα παρέχει τη καινοτόμο υπηρεσία Pick Up & Drop, για ανέπαφη παραλαβή και παράδοση οχήματος, προχώρησε η Europ Assistance Greece. Αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις της με την γνωστή εταιρεία LeasePlan Hellas. Τι αφορά ειδικότερα:

Οι κάτοχοι οχημάτων leasing της LeasePlan Hellas που δικαιούνται την παροχή οχήματος αντικατάστασης βάσει συμβολαίου, έχουν τη δυνατότητα μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας να παραλάβουν και να παραδώσουν το όχημά τους (σε χρόνο και τόπο που εκείνοι επιθυμούν) μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της Europ Assistance Greece, χωρίς καμία μετακίνηση και χάσιμο χρόνου.

Με απόλυτα ξεκάθαρα βήματα, με λήψεις ειδοποιήσεων και φωτογραφιών σε κάθε στάδιο της παραλαβής και παράδοσης, καθώς και πληροφόρηση για την εξέλιξη της πορείας και των εργασιών στο όχημα, η Europ Assistance Greece ψηφιοποίησε πλήρως την εμπειρία του χρήστη.

Χάρη στη νέα υπηρεσία Pick Up & Drop ο κάτοχος του οχήματος, µε αξιόπιστο και απόλυτα ασφαλή τρόπο, απολαμβάνει περισσότερο προσωπικό και ποιοτικό χρόνο, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και αποστάσεων.

Σημειώνεται πως ακολουθείται πιστά το υποχρεωτικό πρωτόκολλο ενεργειών υγιεινής (με μέτρα προστασίας τόσο κατά την παραλαβή όσο και κατά την παράδοση) για μια COVID-free υπηρεσία.

Αντιστοίχως, η LeasePlan Hellas εισπράττει ήδη τα οφέλη της καλύτερης οργάνωσης εργασιών, της αποφυγής συνωστισμού στους χώρους της και φυσικά της ενίσχυσης της πιστότητας των πελατών της.

Εξελίξαμε πολύ πρόσφατα και έχουμε την έχουμε διαθέσιμη στην ελληνική αγορά την υπηρεσία ανέπαφης παραλαβής και παράδοσης ενός οχήματος Pick Up & Drop. Συνεργαζόμαστε με ηχηρά ονόματα στο χώρο της ελληνικής αυτοκίνησης. Το πρόγραμμα αυτό ήδη «τρέχει» επιτυχημένα και αποτελεί ένα παράδειγμα ολοκλήρωσης της τεχνολογίας (αναφερόμενος σε ζητήματα τεχνητής νοημοσύνης, στο geolocation), αλλά και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, οι οποίοι είναι πραγματικά πρεσβευτές της εικόνας της εταιρείας“, σημείωνε κατά το Insurance Conference 2021 o κ. Βασίλης Δαβιλάς, Marketing & Business Development Manager της εταιρείας.

Europ Assistance: Νέες συνεργασίες στον ασφαλιστικό κλάδο, ισχυρή άνοδος μεγεθών το 2021

Ισχυρή άνοδο κατά 30% σημείωσε το 2021 η Europ Assistance Greece όσον αφορά τα ασφαλισμένα οχήματα, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή πέριοδο. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της σημαντικής ενίσχυσης των μεγεθών και των επιδόσεων σε όλους τους τομείς.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός, σύμφωνα με τη διοίκηση, υλοποιήθηκε επιτυχώς και πλέον διαθέτει ασφαλιζόμενο στόλο που αγγίζει τα 1.7 εκ. οχήματα πανελλαδικά. Το γεγονός αποδεικνύει στην πράξη τον ολοένα αυξανόμενο βαθμό ικανοποίησης και εμπιστοσύνης του ασφαλιζόμενου κοινού, αλλά και των συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών Εταιρειών και Διαμεσολαβητών προς την εταιρεία.

Όπως δηλώνει η εταιρεία, η ανωτέρω αύξηση οδηγεί στη διαρκή ενίσχυση των υποδομών της Europ Assistance Greece σε όλους τους τομείς.

Αυξημένες ανάγκες οδηγούν σε νέες εγκαταστάσεις

Η εταιρεία προγραμματίζει εντός του 1ου εξαμήνου 2022 τη μετάβασή της σε νέες εγκαταστάσεις, αυξάνοντας τη δύναμη του Contact Centre για την εξυπηρέτηση νέων συνεργασιών από τον Ασφαλιστικό κλάδο.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*