ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ: Ομαδικό ασφαλιστήριο από την Generali δια χειρός Γιώργου Μάστακα

του Βάιου Κρόκου

Τα οφέλη της ομαδικής ασφάλισης θα αποκομίσουν οι 374 εργαζόμενοι της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, της γνωστής ελληνικής βιομηχανίας, με ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών (μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ κλπ)

Η ίδια προχώρησε στην παροχή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ομαδικής Ασφάλισης Ζωής και Υγείας, για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά των ανθρώπων της στη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα της ασφαλιστικής εταιρείας GENERALI, ετήσιας διάρκειας, που ξεκίνησε στις αρχές του μηνός (1/2/2022)

Για το θέμα αυτό το IW συνομίλησε αποκλειστικά με τον γνωστό ασφαλιστικό διαμεσολαβητή κ. Γιώργο Μάστακα που προσέφερε το εν λόγω συμβόλαιο στην εταιρεία.

Η εταιρεία του κ. Μάστακα, AIN (ANAX INSURANCE NETWORK) εξειδικεύεται στους corporate κινδύνους και υπολογίζεται σήμερα πως στο κλάδο Ομαδικών Ασφαλίσεων το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ.

Μιλώντας για τη σημαντική αυτή συμφωνία με την ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ο κ. Μάστακας τονίζει:

«Η σύναψη του συγκεκριμένου ομαδικού ασφαλιστηρίου για εμάς είναι μια επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι μεγαλύτερες εταιρείες ανά κλάδο στη Βόρεια Ελλάδα και πέφτει ακριβώς πάνω στη στιγμή που θέλουμε να επεκτείνουμε τις εργασίες μας και στην Αθήνα».

Από την άλλη πλευρά, σχολιάζει προβλήματα και αγκυλώσεις για τη συνολική εικόνα της αγοράς σήμερα, υπογραμμίζοντας:

«Οι προκλήσεις στου Corporate Κινδύνους είναι πολύ μεγάλες και το δυσάρεστο είναι ότι ενώ οι απαιτήσεις των πελάτων είναι μεγάλες και η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά δε μπορεί να τις προσφέρει στην Ολότητα τους και αναγκαζόμαστε να στραφούμε πολλές φορές σε αγορές του εξωτερικού».

«Η ελληνική Ασφαλιστική Αγορά πρέπει να καταλάβει ότι για αυξηθεί αυτό το περιβόητο 2,5 % του ΑΕΠ πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις και να στηρίξει του Έλληνες διαμεσολαβητές σε δύσκολους κλάδους και κινδύνους και το πιο σημαντικό να στρέψει το βλέμμα της σε αμεσότερες αποζημιώσεις και να βάλει μια τάξη στο ζημίες λοιπών κλάδων που μας ταλαιπωρούν ακόμα εδώ και 25 χρόνια με τα ίδια προβλήματα»

Ο κ. Γιώργος Μάστακας, ANAX INSURANCE NETWORK

Δίπλα στους ανθρώπους της η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόγραμμα ομαδικής Ασφάλισης Ζωής και Υγείας της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ περιλαμβάνει σημαντικές καλύψεις και προνόμια όπως πλήρη νοσοκομειακή, εξωνοσοκομειακή, πρωτοβάθμια και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν ετήσιο checkup, ειδικές παροχές μητρότητας και ένα σύνολο παροχών σε ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: «Στην ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, έχουμε σαν αρχή ότι άνθρωποι και εταιρία εξελίσσονται μαζί στο μέλλον και αναγνωρίζουμε στην πράξη ότι το ανθρώπινο δυναμικό μας ήταν, είναι και θα είναι το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια δέσμευση της εταιρίας για τη φροντίδα της υγείας, της ασφάλειας και της ευημερίας του ανθρώπινου δυναμικού μας, ενώ παράλληλα εκφράζουμε την εκτίμηση μας, με έμπρακτο τρόπο, για την αμέριστη αφοσίωση των ανθρώπων μας στην επίτευξη των εταιρικών στόχων μας»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*