Η προστασία της Kaspersky φτάνει ως τη Σελήνη στην τελευταία ταινία επιστημονικής φαντασίας του Roland Emmerich, Moonfall

Μία παγκόσμια εταιρεία κυβερνοασφάλειας διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην προστασία των ηρώων του Moonfall στο ιστορικό τους ταξίδι για να σώσουν τη Γη.

Τι θα γινόταν αν μια μέρα η ανθρωπότητα απειλούνταν από τον μοναδικό της φυσικό δορυφόρο – τη Σελήνη; 

Η νέα επική ταινία επιστημονικής φαντασίας, Moonfall, σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Roland Emmerich και σενάριο των Roland Emmerich & Harald Kloser & Spenser Cohen, κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 03 Φεβρουαρίου. Αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία όπου μια μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη και την ωθεί σε μια σειρά από συγκρούσεις, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή με τον τρόπο που την αντιλαμβανόμαστε. Μετρώντας λίγες εβδομάδες μέχρι την πρόσκρουση και, ενώ ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του ολοκληρωτικού αφανισμού, η μοίρα της ανθρωπότητας εξαρτάται από ένα στέλεχος της NASA και πρώην αστροναύτη, τον ντροπιασμένο και αποξενωμένο συνάδελφό της και έναν συνωμοσιολόγο. Αυτοί οι αταίριαστοι ήρωες φέρνουν εις πέρας μια φαινομενικά αδύνατη αποστολή στο διάστημα, αφήνοντας πίσω όλους όσους αγαπούν, με μοναδικό σκοπό να ανακαλύψουν ότι το φεγγάρι μας στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που νομίζουμε. 

Σε αυτήν τη συναρπαστική ταινία, οι ήρωες του Moonfall στην αποστολή τους να σώσουν τη Γη ταξιδεύουν με ένα αποσυρμένο διαστημόπλοιο εξοπλισμένο με συστήματα της Kaspersky στο πλευρό τους για να τους προστατεύουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Απέναντι σε άγνωστες απειλές, τα συστήματα Kaspersky εγγυώνται την ασφαλή διεξαγωγή της κεντρικής τους αποστολής.

«Ευχαριστούμε θερμά την Kaspersky και όλους τους υπέροχους συνεργάτες μας που ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί μας για τη δημιουργία του Moonfall. Ανυπομονούμε για την κυκλοφορία της ταινίας μας στους κινηματογράφους και επιθυμούμε να μοιραστούμε την επιτυχία της με όλους τους συνεργάτες μας»,αναφέρουν ο συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης Roland Emmerich και ο συγγραφέας-παραγωγός Harald Kloser σε κοινή τους δήλωση.

Ο Andrew Winton, Αντιπρόεδρος Global Marketing της Kaspersky, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και περήφανοι που αποτελούμε μέρος της οραματικής ταινίας του Roland Emmerich, Moonfall. Όπως στην ταινία όπου προστατεύουμε τη ζωτικής σημασίας διαστημική αποστολή των ηρώων, η αποστολή μας ως εταιρεία είναι με προνοητικότητα να οικοδομήσουμε έναν ασφαλέστερο κόσμο για την ανθρωπότητα, της οποίας το μέλλον δεν μπορεί να φανταστεί κανείς χωρίς την τεχνολογική πρόοδο. Ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό η συνεχής ανάπτυξη και επιδίωξη της εξερεύνησης του διαστήματος να καθοδηγούνται ενεργά από την προηγμένη τεχνολογία. Ανυπομονούμε το παγκόσμιο κοινό να απολαύσει αυτή την επική ταινία στους κινηματογράφους, καθώς και τη συμμετοχή μας στο εξαιρετικό ταξίδι των χαρακτήρων».

Ως ισχυρός υποστηρικτής των τεχνολογικών προγραμμάτων και καινοτομιών, η Kaspersky έχει μακρά ιστορία υποστήριξης πρωτοβουλιών στον τομέα της διαστημικής επιστήμης. Η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά την εξερεύνηση του διαστήματος συνεργαζόμενη με το Κέντρο Εκπαίδευσης Κοσμοναυτών Έρευνας και Δοκιμών Gagarin, παρέχοντας ειδική εκπαίδευση στον κυβερνοχώρο για κοσμοναύτες και ειδικούς πληροφορικής που εργάζονται στο κέντρο. Η Kasperskyυποστήριξε επίσης το φεστιβάλ Starmus – μια ετήσια εκδήλωση που συνδυάζει την επιστήμη, την τέχνη και τη μουσική με σκοπό να φέρει σε επαφή διακεκριμένους επιστήμονες, καλλιτέχνες και εξερευνητές του διαστήματος και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά μεγάλων μυαλών. Η Kaspersky συνεργάστηκε επίσης με μια νεοφυή επιχείρηση καθαρισμού διαστημικών απορριμμάτων για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα διαστημικά απόβλητα και να επιστήσει τoπαγκόσμιο ενδιαφέρον σε νέα τεχνολογικά έργα με μεγάλες δυνατότητες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*