Η Alvarez & Marsal επεκτείνει τον τομέα Αντιδικιών και Ερευνών της στην Ελλάδα

Η Alvarez & Marsal (A&M), κορυφαία εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως, ανακοινώνει την πρόσληψη της Δρ. Κάλλιας Γκαβέλα ως Senior Director με στόχο να ηγηθεί της ομάδας Disputes and Investigations (Αντιδικιών και Ερευνών) της εταιρίας στην Ελλάδα.

Η πρόσληψη της Δρ. Γκαβέλα επιβεβαιώνει τη συνεχή δέσμευση της εταιρίας να ανταποκρίνεται στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς στο πλαίσιο του εντεινόμενου κανονιστικού ελέγχου στην ευρύτερη περιοχή.

Σε συμφωνία με το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της Α&Μ, η πρόσληψη της Δρ. Γκαβέλα έπεται της πρόσφατης στρατηγικής επέκτασης των υπηρεσιών Αντιδικιών και Ερευνών (Disputes and Investigations) της εταιρίας στην Ελβετία με την ανάληψη καθηκόντων από τους Jerry Lay, Managing Director στη Ζυρίχη, και Penelope Lepeudry, Managing Director στη Γενεύη.

Η Δρ. Γκαβέλα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πελάτες σε θέματα εταιρικών αντιδικιών, καθώς και δικανικών ερευνών, αξιοποιώντας τεχνολογίες big data με στόχο τη βελτιστοποίηση των ελεγκτικών διαδικασιών και των νομικών λειτουργιών. Διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία στο σχεδιασμό, τη στελέχωση και τη διαχείριση υποθέσεων υψηλού δημοσίου και εταιρικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο εταιρικών αντιδικιών, κανονιστικών και εσωτερικών ερευνών για πολυεθνικές και δικηγορικές εταιρίες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ελλάδα, το Χονγκ Κονγκ και την Ιαπωνία.

Η εμπειρία της Δρ. Γκαβέλα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα διεθνών υποθέσεων που άπτονται ζητημάτων δωροδοκίας και διαφθοράς (FCPA/UK Bribery Act), απάτης, οικονομικού εγκλήματος, απώλειας δεδομένων και παραβιάσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, καθώς και ανάρμοστης συμπεριφοράς εργαζομένων. Επιπλέον, έχει παράσχει συμβουλευτική σε εταιρίες σχετικά με έρευνες που αφορούν το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και Αιτήματα Πρόσβασης Υποκειμένων σε Δεδομένα στο πλαίσιο εργασιακών αντιδικιών και διαφορών.

O Antonio “Tony” Alvarez III, Managing Director και Επικεφαλής των δραστηριοτήτων της Α&Μ σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA), δήλωσε: “Αναμένουμε αυστηροποίηση του κανονιστικού ελέγχου στην Ελλάδα, όπως ακριβώς έχουμε διαπιστώσει σε πολλές περιοχές της EMEA. Η συμβουλευτική εμπειρία της Κάλλιας σε υποθέσεις αντιδικιών καθώς και δικανικών ερευνών, μέσα από το πρίσμα της τεχνολογίας και σε συνδυασμό με τη διεθνή της οπτική, ενισχύει την ικανότητά μας να συνδράμουμε τους πελάτες σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο στην επίλυση περίπλοκων προβλημάτων απέναντι στις παρούσες δημοσιονομικές προκλήσεις.”

Ο Phil Beckett, Managing Director και Επικεφαλής του τομέα Disputes and Investigations της Α&Μ σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, δήλωσε: “Η εμπειρία της Κάλλιας στην αξιοποίηση της τεχνολογίας big data για έρευνες ενισχύει τις δυνατότητές μας και προσθέτει αξία για τους πελάτες μας σε Ελλάδα και EMEA. Η τεχνογνωσία της ενισχύει τις υπηρεσίες μας για τη βέλτιστη διαχείριση των ζητημάτων που απασχολούν τους πελάτες τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον.”

Προτού ενταχθεί στην A&M, η Δρ. Γκαβέλα εργαζόταν για έξι χρόνια στο UKI Forensic & Integrity Services (FIS) της EY, όπου ηγήθηκε με επιτυχία υποθέσεων υψηλού δημοσίου ενδιαφέροντος για λογαριασμό πελατών παγκόσμιας εμβέλειας. Προηγουμένως, η Δρ. Γκαβέλα είχε αναλάβει ποικίλους νομικούς και διευθυντικούς ρόλους σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Ο Μάριος Κολιόπουλος, Επικεφαλής της Alvarez & Marsal στην Ελλάδα, πρόσθεσε: “Η εμπειρία της Κάλλιας σε υψηλού προφίλ και πολύπλοκες διεθνείς αντιδικίες και δικανικές έρευνες, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της σε τεχνολογικό επίπεδο συμπληρώνει τις υπηρεσίες μας σε εταιρικές αναδιαρθρώσεις, βελτίωση της αποδοτικότητας και συμβουλευτική στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Η επαγγελματική της εμπειρία συνδυάζεται με τη συμβουλευτική εμπειρία της Α&Μ, την ηγετική μας προσέγγιση, δράση και αποτελέσματα.”

H Δρ. Γκαβέλα δήλωσε: “Η A&M είναι πλέον σε θέση να επεκτείνει το αποτύπωμά της στον τομέα Αντιδικιών και Ερευνών σε Ελλάδα και EMEA. Η πλατφόρμα της εταιρίας και η έλλειψη σύγκρουσης συμφερόντων από ελεγκτικές υπηρεσίες ενισχύουν τις ικανότητές μου να αξιοποιώ τη δύναμη της τεχνολογίας και των δεδομένων, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική και αποδοτική επίλυση των νομικών και ερευνητικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες.”

H Δρ. Γκαβέλα κατέχει πτυχίο Νομικής από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, LLM με αντικείμενο το ιατρικό δίκαιο, την επαγγελματική αμέλεια και την αντιδεοντολογική συμπεριφορά και διδακτορικό (PhD) στη Νομική από το Πανεπιστήμιο Ruprecht-Karls-Heidelberg. H Δρ. Γκαβέλα είναι Πιστοποιημένη Ελέγκτρια σε Θέματα Απάτης (CFE) και μέλος του Ινστιτούτου Πιστοποιημένων Ελεγκτών σε Θέματα Απάτης (ACFE UK Chapter).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*