Europ Assistance: Νέες συνεργασίες στον ασφαλιστικό κλάδο, ισχυρή άνοδος μεγεθών το 2021

Ισχυρή άνοδο κατά 30% σημείωσε το 2021 η Europ Assistance Greece όσον αφορά τα ασφαλισμένα οχήματα, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή πέριοδο. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της σημαντικής ενίσχυσης των μεγεθών και των επιδόσεων σε όλους τους τομείς.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός, σύμφωνα με τη διοίκηση, υλοποιήθηκε επιτυχώς και πλέον διαθέτει ασφαλιζόμενο στόλο που αγγίζει τα 1.7 εκ. οχήματα πανελλαδικά. Το γεγονός αποδεικνύει στην πράξη τον ολοένα αυξανόμενο βαθμό ικανοποίησης και εμπιστοσύνης του ασφαλιζόμενου κοινού, αλλά και των συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών Εταιρειών και Διαμεσολαβητών προς την εταιρεία.

Όπως δηλώνει η εταιρεία, η ανωτέρω αύξηση οδηγεί στη διαρκή ενίσχυση των υποδομών της Europ Assistance Greece σε όλους τους τομείς.

Αυξημένες ανάγκες οδηγούν σε νέες εγκαταστάσεις

Η εταιρεία προγραμματίζει εντός του 1ου εξαμήνου 2022 τη μετάβασή της σε νέες εγκαταστάσεις, αυξάνοντας τη δύναμη του Contact Centre για την εξυπηρέτηση νέων συνεργασιών από τον Ασφαλιστικό κλάδο. Παράλληλα διατηρεί σε κορυφαία επίπεδα τους δείκτες εξυπηρέτησης ασφαλισμένων για το 2021, με:

  • περισσότερες από 450.000 εισερχόμενες κλήσεις
  • Service Level 90%*
  • NPS 80%
  • Ικανοποίηση Πελατών από την εξυπηρέτηση του Τηλεφωνικού μας Κέντρου 86%
  • Ικανοποίηση Πελατών από την εξυπηρέτηση στο σημείο βλάβης/ατυχήματος 92%.

* Ποσοστό εισερχόμενων κλήσεων που απαντώνται εντός 20 δευτερολέπτων

Νέα προγράμματα σε Υγεία και Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Η Europ Assistance Greece επιπλέον υλοποιεί νέα προγράμματα στους κλάδους Υγείας και Ταξιδιωτικής Ασφάλισης και διαθέτει ήδη πρόγραμμα Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η ενίσχυση της δραστηριότητας στους παραπάνω τομείς σημαίνει τη διεύρυνση των εργασιών της εταιρείας σε όλο το φάσμα υπηρεσιών Βοήθειας, κατά τα διεθνή πρότυπα του Group και σηματοδοτεί τη μετεξέλιξή της με παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Βοήθειας στο ασφαλιζόμενο κοινό.

διαβάστε: Β. Δαβιλάς, Europ Assistance: Ποια τα οφέλη από τη νέα digital υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης οχήματος

επίσης: Europ Assistance: Υψηλός βαθμός ετοιμότητας στην πρόσφατη κακοκαιρία

Όλα τα ανωτέρω συμβαδίζουν με τη συνολική ισχυρή αναπτυξιακή εικόνα της Europ Assistance διεθνώς, καθώς το 2021 επισφραγίστηκε από την επέκταση σε νέες αγορές και γεωγραφικές περιφέρειες (αποκτώντας ηγετική θέση στον κλάδο ταξιδιωτικής ασφάλισης στην Αυστραλία και με τη λειτουργία αυτοδύναμου τηλεφωνικού κέντρου για τον κλάδο οχημάτων στη Σλοβενία) αλλά και από κομβικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς στο Online Travel και στην ενοικίαση χώρων διαμονής, εξαγορά δύο εταιρειών ανακαίνισης χώρων στην Ισπανία και digital marketplace παροχής φροντίδας Υγείας στη Γερμανία.

Βάιος Κρόκος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*