Κορυφαίοι παράγοντες μιλούν για τα 10 χρόνια παρουσίας του insurancemarket στο κλάδο

10 χρόνια πετυχημένης παρουσίας συμπληρώνει στην ασφαλιστική αγορά το insurancemarket.gr, το οποίο έχει αποκτήσει σημαντικές συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες της ιδιωτικής ασφάλισης. Επικεφαλής εταιρειών και γνωστοί παράγοντες της αγοράς μιλούν για τη πετυχημένη παρουσία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια και τη συνεργασία που έχουν αναπτύξει.

Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, πρόεδρος της ΕΑΕΕ και Διευθύνων Σύμβουλος στη Eurolife FFH, μιλά για τα 10 χρόνια του insurancemarket.gr και για το πώς βοήθησε στην εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα.

«Πριν από 10 χρόνια ο Σωτήρης, ο Μανώλης και ο Φώτης παρουσίασαν κάτι καινούργιο στην ασφαλιστική αγορά. Τον πρώτο insurance aggregator στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας 3 πράγματα που τους έφεραν την επιτυχία: Τη γνώση της τεχνολογίας, τη γνώση των ασφαλειών και τον επαγγελματισμό.

Αυτά τα 10 χρόνια Eurolife και insurancemarket συνέδεσαν τις τύχες τους με επιτυχία και άριστη συνεργασία. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες χρειαζόμαστε και για το μέλλον, ένα μέλλον που σίγουρα έχει περισσότερη τεχνολογία, αλλά πάντα με ένα υπόβαθρο γνώσης της ασφάλισης και επαγγελματισμού»

Από τη πλευρά του ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ιντεραμέρικαν σημειώνει:

«Αγαπητέ Σωτήρη, Μάνο και Φώτη πολλά συγχαρητήρια για αυτό που καταφέρατε με πολλή δουλειά, έμπνευση, πάθος και λίγη τρέλα…και έτσι το μικρό αυτό “μωρό” έχει μεγαλώσει και έχει γίνει πλέον ένα “παιδί”, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά μας. Προσωπικά νιώθω χαρούμενος και υπερήφανος που από τη δική μου μεριά έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη της Insurancmarket που πιστεύω από τη καρδιά μου έχει πολλά ακόμα να δώσει»

Παράλληλα, ο Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος στην Interasco Ασφαλιστική τονίζει, μεταξύ άλλων:

«Πιστέψαμε στο όραμα της εταιρείας από την ίδρυση της και για αυτό η συνεργασία μας μετράει ήδη 10 χρόνια περίπου. Η Insurancemarket είναι μια εταιρεία που επένδυσε σε καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες και επικεντρώθηκε σε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Προσφέρει αδιάκοπο και διεξοδικό έλεγχο αποτελεσμάτων για τη βελτίωση όλων των διαδικασιών, διαφυλάσσοντας αμοιβαία συμφέροντα συνεργασίας. Αυτή την εποχή διαπιστώσαμε όλοι μας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Στην Interasco πιστεύουμε ότι η ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνολογίας και η εφαρμογή της στην ασφαλιστική αγορά, σε συνδυασμό πάντα με τον άνθρωπο, είναι βασικός παράγοντας ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για τις ασφαλιστικές εταιρείες…»

Δείτε επίσης τα videos με τις τοποθετήσεις των: 

Δημήτρη Τσεκούρα, Γενικού Διευθυντή στην ARAG SE

Κατερίνας Καψάλη, Υποδιευθύντριας Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος της Interlife

Πάνου Κούβαλη, Επικεφαλής της Anytime

Στέφανου Καπάνταη, CEO στην ΕΛΠΑ Ασφάλειες

Μανώλη Χαραλάμπη, CEO στην Accredited Insurance

Παρακάτω μιλούν επίσης ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Αντιδήμαρχος Αθηναίων, ο διευθύνων σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος, ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννιώτης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιντερσαλόνικα, και ο κ. Γιάννης Πετούλης, Διευθύνων Σύμβουλος στη Europ Assistance.

διαβάστε: Κορυφαίοι παράγοντες της αγοράς εύχονται για τα 10 χρόνια insurancemarket.gr (μέρος α’)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*