Παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης θα διαθέτει η πλατφόρμα Airbnb

Την παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης θα προσφέρει στους χρήστες η πλατφόρμα ενοικιάσεων διακοπών Airbnb, σε συνεργασία με ασφαλιστική εταιρία. Το νέο προϊόν ταξιδιωτικής ασφάλισης επισκεπτών της Airbnb σχεδιάστηκε από την ίδια ομάδα που δημιούργησε το προϊόν προστασίας «AirCover Host» της εταιρίας για τους χρήστες της εφαρμογής και αναμένεται να είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2022.

Παράλληλα, η γνωστή πλατφόρμα εισάγει ένα νέο «Πρόγραμμα Υποστήριξης COVID», το οποίο προσφέρει στους χρήστες που δεν μπορούν να συνεχίσουν τις κρατήσεις που είχαν κάνει προηγουμένως λόγω απροσδόκητων ταξιδιωτικών διαταραχών που προκαλούνται από κυβερνητικές εντολές. Σε αυτές περιλαμβάνονται το κλείσιμο των συνόρων και οι υποχρεωτικές απαιτήσεις εκτεταμένης καραντίνας.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες που δεν μπορούν να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τις πολιτικές ακύρωσης θα λάβουν ένα ταξιδιωτικό κουπόνι για το 50% του κόστους του τμήματος της κράτησης χωρίς επιστροφή χρημάτων.

Επίσης η εταιρία συνιστά στους χρήστες της μέχρι την διάθεση της ταξιδιωτικής ασφάλισης από την ίδια την πλατφόρμα να κάνουν ταξιδιωτική ασφάλιση από άλλους φορείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*