NP Ασφαλιστική: Πώς χάραξε τη δική της ξεχωριστή πορεία – μηνύματα από Γιώργο και Νίκο Ζάχο

Τη δική της ξεχωριστή πορεία στην αγορά συνεχίζει η NP Ασφαλιστική, συμπληρώνοντας 18 επιτυχημένα χρόνια παρουσίας. Με αφορμή αυτό γιορτάστηκαν τα γενέθλια της εταιρείας όπως και πέρυσι με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας, αλλά σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, σύμφωνα με το NP Family News Δεκεμβρίου.

Ο Πρόεδρος της Εταιρίας κ. Γ. Ζάχος, απευθυνόμενος στα στελέχη και σε όλο το προσωπικό της Εταιρίας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας webex, εστίασε ιδιαίτερα στις αξίες και στους στόχους που ακολουθούνται συνεχώς από το 2004 μέχρι σήμερα και ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους μετόχους της Εταιρίας για την επίτευξη των στόχων αυτών.

‘‘Μία ομάδα ανθρώπων, κατάφεραν να δημιουργήσουν – σε πείσμα των χαρακτηριστικών που κυριαρχούσαν τότε στην ασφαλιστική αγορά- μία εταιρία που:

• Θα ήταν σύγχρονη και υποδειγματική στη λειτουργία της,

• Θα σεβόταν τους πελάτες της, τους συνεργάτες της, τους εργαζόμενούς της , τους μετόχους της,

• Θα σεβόταν κάθε τρίτο που θα ερχόταν σε συναλλαγή μαζί της.

Ο βασικός στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μία οικονομικά υγιή εταιρία μέσα από την οποία θα νιώθουν ασφαλείς οι πελάτες και οι εργαζόμενοι. Σήμερα με την επίτευξη των οικονομικών στόχων , οι πελάτες της ‘‘NP Ασφαλιστική’’ απολαμβάνουν άψογες υπηρεσίες και σεβασμό στις τιμές των προϊόντων’’.

Ο Πρόεδρος της Εταιρίας κ. Γιώργος Ζάχος

Στην ομιλία του ο Διευθυντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Ζάχος τόνισε ότι η οικογένεια της ‘‘NP Ασφαλιστική’’ μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο προσθέτοντας άλλους 10 εργαζόμενους μέσα στο 2021. Η διοίκηση προσφέρει φροντίδα και ασφάλεια σε όλους τους εργαζόμενους αντανακλώντας την προσωποκεντρική φιλοσοφία της.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της 18ετίας ο κ. Ν. Ζάχος τόνισε ότι είναι κοινή διαπίστωση ότι η NP Ασφαλιστική δεν παρέκκλινε από τον αρχικό σχεδιασμό της και κατάφερε να εδραιωθεί ως μία εξαιρετικά
δυναμική ελληνική εταιρία σε μία περίοδο διόλου φιλική για νεοσύστατη εταιρία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,

‘‘Σ’ αυτά τα 18 χρόνια η NP Ασφαλιστική αναπτύχθηκε σε ένα περιβάλλον 10ετούς οικονομικής κρίσης και μνημονίων και 2 ετών πανδημίας. Στην NP Ασφαλιστική, χαράξαμε τον δικό μας δρόμο και κτίσαμε μία εταιρία ανθρώπινη – μία εταιρία αξιοκρατική – μία εταιρία οικονομικά ισχυρή’’.

‘‘Η NP Ασφαλιστική κατάφερε μέσα σε 18 χρόνια να γίνει μία εταιρία υπόδειγμα στην αγορά με υγιή και ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη και ζηλευτά αποτελέσματα.

Σ’ αυτά τα 18 χρόνια πληρώθηκαν αποζημιώσεις ύψους 220 εκατ. ευρώ , φόροι 140 εκατ. ευρώ, ασφαλιστικές εισφορές 18 εκατ. ευρώ , μισθοί 40 εκατ. ευρώ και προμήθειες σε συνεργάτες 90 εκατ. ευρώ’’

Ο Διευθυντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Ζάχος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*