Ένα νέο, καινοτόμο, ψηφιακό εργαλείο στη διάθεση των συνεργατών της Life Plan

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 η Life Plan είχε τη χαρά να πραγματοποιήσει την 1η παρουσίαση της νέας, καινοτόμου, ψηφιακής εφαρμογής της σε επιλεγμένους συνεργάτες.
Η εφαρμογή έχει ως στόχο την ολοκληρωμένη διαχείριση των εργασιών κάθε ασφαλιστικού πράκτορα, ενώ συνοδεύεται και από mobile application για να είναι κάθε στιγμή στη διάθεση του.
Πρόκειται για μία καινοτόμο πρωτοβουλία της εταιρίας καθώς δεν συναντάται μέχρι τώρα, αντίστοιχη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Η εφαρμογή, η οποία σχεδιάστηκε από την Life Plan και υλοποιήθηκε από την εταιρεία Fresh Voltage, είναι απολύτως προσαρμοσμένη στον κύκλο πωλήσεων κάθε ασφαλιστικού πράκτορα, ενώ διαθέτει ένα ιδιαίτερα φιλικό, εύχρηστο και λειτουργικό CRM. Καλύπτει τις ανάγκες του επαγγέλματος και ενσωματώνει ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών, ιδιαίτερα στην mobile έκδοσή της. Επιπλέον, προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, καθιστώντας την εφαρμογή ψηφιακό βοηθό για όλες τις εργασίες του ασφαλιστικού πράκτορα της Life Plan.

Παράλληλα, μέσω της πληθώρας δεδομένων (Analytics, KPIs) που παρέχονται από την εφαρμογή, ο συνεργάτης, αλλά και ο συντονιστής του, μπορούν να διαπιστώσουν με ακρίβεια τους τομείς στους οποίους είναι απαραίτητη και χρήσιμη η παρέμβαση του management, ώστε να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα και να αυξηθεί η παραγωγικότητα.

Οι ασφαλιστικοί πράκτορες και οι συντονιστές της Life Plan στηρίζουν διαχρονικά την ανάπτυξή τους στις αρχές της Limra, παρακολουθώντας αδιαλείπτως όλους τους αναγκαίους δείκτες δραστηριότητας και παραγωγικότητας με στόχο την υγιή εξέλιξη των εργασιών τους, έχοντας πάντα στο επίκεντρο το συμφέρον των ασφαλισμένων.

Ο συγκεκριμένος ψηφιακός μετασχηματισμός ενώνει όλες τις διαθέσιμες, μέχρι τώρα, εφαρμογές σε μία, απλοποιώντας τις διαδικασίες για τον χρήστη και δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην επίτευξη των στόχων του.

Όπως δηλώνει ο Δημήτρης Γαβαλάκης, ιδιοκτήτης και συντονιστής της Life Plan : «…Τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαμε και εξελίξαμε επί 25 χρόνια στο management ασφαλιστικών πρακτόρων μαζί με την τεχνογνωσία μας αποτελούν τη μαγιά της συγκεκριμένης καινοτομίας, δημιουργώντας ένα μοναδικό εργαλείο για τον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της εταιρίας μας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυριανές προκλήσεις του επαγγέλματός μας…».

Παρουσίαση Lifeplan App

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*