Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για το 3ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Εμπλουτίζεται καθημερινά με σημαντικά ονόματα η ατζέντα του 3ου Συνεδρίου Επαγγελματικής Ασφάλισης, το οποίο με θέμα «Επαγγελματική Ασφάλιση: Σε τροχιά αναπτυξιακού άλματος με επίκεντρο τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις», στοχεύει μέσα απο παρεμβατικές ατομικές ομιλίες και τραπέζια συζήτησης (panels) να καταγράψει τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα τον τελευταίο χρόνο σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο στον θεσμό της επαγγελματικής ασφάλισης. Ανάμεσα τους, κορυφαία στελέχη από την διεθνή ασφαλιστική κοινότητα, εξέχοντα κυβερνητικά στελέχη αλλά και σημαντικοί επαγγελματίες από την ελληνική αγορά.

Θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Ψηφιακής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων του ethosGROUP.

Περισσότερες ανακοινώσεις τις επόμενες εβδομάδες…

 

Συμμετέχοντες στο Συνέδριο

Το συνέδριο απευθύνεται σε ανθρώπους της αγοράς, εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων (εργαζομένων/εργοδοτών), εκπροσώπους εποπτικών φορέων, asset managers, αναλογιστές, ορκωτούς λογιστές, εσωτερικούς ελεγκτές και λοιπούς εμπειρογνώμονες, με στόχο μια ολιστική προσέγγιση της δράσης και της φιλοσοφίας λειτουργίας των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Το παρόν στο 3ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης αναμένεται να δώσει και πλήθος παραγόντων της αγοράς, υψηλόβαθμων -Ελλήνων και ξένων- αξιωματούχων, υψηλών προσκεκλημένων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 

To 3o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης διοργανώνεται από την Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α) σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό InsuranceWorld καθώς επίσης και από το portal insuranceworld.gr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*