ΕΕΑΕ: Θλίψη για την απώλεια του Φάνη Λεβετσοβίτη

Έφυγε από τη ζωή ο Φάνης Λεβετσοβίτης ο οποίος τίμησε για δεκαετίες τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με αξίες και έργο – παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΕΑΕ σημειώνεται: 

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Φάνη Λεβετσοβίτη. Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος πενθεί για την απώλεια αυτή. Ο Φάνης Λεβετσοβίτης υπήρξε ένα φωτεινό παράδειγμα ήθους, ευγένειας, εντιμότητας και αλληλεγγύης.

Μέσα από την συμμετοχή του στο Συμβούλιο της Ένωσης, τα χρόνια που αφιέρωσε στην κοινή προσπάθεια, έδωσε όλες τις δυνάμεις του για την αποτελεσματική εκπροσώπηση και επιτυχία κάθε στόχου.

Αλλά και στη συνέχεια, σαν Επίτιμο Μέλος μας, αφιέρωσε χρόνο και πάθος για να είναι πάντα δίπλα μας και να στηρίζει την κάθε επιδίωξή μας με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και τον ευθύ του λόγο.

Θα θυμόμαστε όλοι στα χρόνια που θα ακολουθήσουν τον καλό Συνάδελφο, τον παραδειγματικό Επαγγελματία, τον έντιμο Ασφαλιστή, που ευτύχησε να δημιουργήσει μία σπουδαία οικογένεια και να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες του στον άξιο συνεχιστή τού έργου του, τον Νίκο Λεβετσοβίτη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και συμμετέχουμε στο  βαρύ τους πένθος”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*