Ευρωπαϊκή Πίστη: Υψηλότερη των στόχων η αύξηση στη Παραγωγή Ασφαλίστρων το 2021

Αύξηση στην Παραγωγή Ασφαλίστρων πέτυχε η Ευρωπαϊκή Πίστη το έτος 2021. Η Εταιρία κατάφερε όχι μόνο να υλοποιήσει το στόχο του τριετούς Επιχειρηματικού της Σχεδίου, αλλά να τον ξεπεράσει, σημειώνοντας αύξηση και σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Πιο συγκεκριμένα, το 2021 τα Καθαρά Ασφάλιστρα διαμορφώθηκαν σε € 196,3 εκ. (€ 233,7 εκ. με Δικαιώματα Συμβολαίων), έναντι € 186,8 εκ. το 2020 (αύξηση 5,1%), ξεπερνώντας έτσι και το στόχο των € 195,0 εκ. της Καθαρής Παραγωγής που προέβλεπε το τριετές Επιχειρηματικό Σχέδιο 2020 – 2022.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, τόσο λόγω της πανδημικής κρίσης αλλά και της γενικότερης αβεβαιότητας.

Η Διοίκηση της Εταιρίας εκφράζει την ικανοποίησή της για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων, τις θερμές ευχαριστίες της προς το ανθρώπινο δυναμικό της για την συμβολή τους στην επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων διαχρονικά, προς τους ασφαλισμένους της για την πιστότητά τους στην Εταιρία και προς τους μετόχους της για την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν.

διαβάστε: Ευρωπαϊκή Πίστη – Υπεύθυνος εταιρικός πολίτης

επίσης: Ευρωπαϊκή Πίστη: Επιστέγασμα της φιλοσοφίας του Ομίλου η εισαγωγή στο δείκτη ESG του ΧΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*