ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Εκδρομή επιβράβευσης συνεργατών στη λίμνη Πλαστήρα

Με ενθουσιασμό, χαρούμενες στιγμές και όμορφες εικόνες πλαισιώθηκε η εκδρομή επιβράβευσης συνεργατών που διοργάνωσε στη λίμνη Πλαστήρα η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική.

Τα 74 άτομα που συνολικά φιλοξένησε η ΔΥΝΑΜΙΣ, με διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο, απόλαυσαν υπηρεσίες spa, ήρθαν σε επαφή με τη φύση και βίωσαν τη γαλήνη του τόπου ο οποίος βρίσκεται στο Ν. Καρδίτσας.

Οι συνεργάτες, οι κοντινοί τους άνθρωποι, καθώς και στελέχη της εταιρείας, περιηγήθηκαν στις μοναδικές ομορφιές της περιοχής ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στη σκοποβολή, στο ποδήλατο θαλάσσης και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη, συσφίγγοντας περαιτέρω τις σχέσεις τους.

Στην εκδρομή συμμετείχαν τόσο ο Διευθύνων σύμβουλος της ΔΥΝΑΜΙΣ, κ. Ιωάννης. Τζανάκος όσο και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κίμων Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, ο οποίος και χαιρέτισε την ξεχωριστή αυτή συνάντηση συνεργατών, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ρόλος των συνεργατών στη διαρκώς ανοδική πορεία της ΔΥΝΑΜΙΣ, είναι καθοριστικός, ενώ τους κάλεσε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους.

Η τριήμερη εκδρομή ήταν ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπάθειών των συνεργατών και ανάδειξης της εξαιρετικής συνεργασίας που διατηρεί η εταιρεία με το δυναμικό του δικτύου της. Η εκδρομή άφησε όμορφες αναμνήσεις και αποτέλεσε παρακαταθήκη για καλύτερη συνέχεια, νέες διακρίσεις, νέα ταξίδια και ακόμη πιο ισχυρούς δεσμούς του δικτύου με την εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*