Στιγμές με τον κ. Ν. Μακρόπουλο στην Έκθεση Τέχνης «Το Ταξίδι» που ασφάλισε η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Τη συμβολή του κ. Νικόλαου Μακρόπουλου τόσο για την ασφαλιστική κάλυψη της Έκθεσης Τέχνης «Το Ταξίδι», όσο και για την ανεκτίμητη συνεισφορά του στο θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης, εξήρε με μήνυμα του στα social media ο κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος της Europrotection και Costero Europe.

Όπως ανέφερε ειδικότερα:

“Υποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά σήμερα στην Στοά Σπυρομήλιου τον κ. Νικόλαο Α. Μακρόπουλο που η αναγνώριση όλων για την ανεκτίμητη προσφορά του στον θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης επιβεβαιώνεται καθημερινά… όπως και σε αυτό το κάλεσμα να συνεργασθούμε για την ασφάλιση της έκθεσης τέχνης «Το Ταξίδι» που διοργανώνει ο Σύλλογος Θυάτειρα και το City Link.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς ως Europrotection και Costero Europe που καλύπτουμε αντασφαλιστικά με τους Lloyd’s of London τα υπέροχα έργα του Λάζαρου Μαράβα, κι ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μακρόπουλο που ανταποκρίθηκε άμεσα να εκδώσει το σχετικό ασφαλιστήριο με την εταιρεία του «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική».

Μας ενώνουν η παράδοση, η αξιοπιστία, η φερεγγυότητα και η κοινωνική ευαισθησία, αλλά και η αγάπη για την Αθήνα, αφού κατέχει την θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου παρά τω Δημάρχω για την Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα, τις Επενδύσεις και τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις του Δήμου Αθηναίων!

Του εύχομαι να παραμένει στις επάλξεις πάντα τόσο δυναμικός και αποτελεσματικός!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*