Ένα χριστουγεννιάτικο μουσικό γεγονός powered by Generali, για καλό σκοπό

Για μία ακόμη χρονιά η Generali και η εθελοντική της ομάδα Lion Hearts μας καλούν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αγκαλιάσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 

Και επειδή το μήνυμα της αγάπης πρέπει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, είναι όλοι προσκεκλημένοι σε αυτή την χριστουγεννιάτικη αλυσίδα προσφοράς. Φετινή αποστολή μας είναι η ενίσχυση τριών οργανισμών, με πολύτιμο κοινωνικό έργο. Στηρίζουμε το “Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη“, τον φορέα “Ένα παιδί – Ένας κόσμος” και το “Ελληνικό Παιδικό Χωριό” στο Φίλυρο. Στο τέλος, κάθε προσφορά θα διπλασιαστεί από την Generali!

Από σήμερα κιόλας μπορούμε να συνεισφέρουμε εδώ: https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Generali-LionHearts-HIGGS

Η μαγεία των Χριστουγέννων θα κορυφωθεί με ένα μουσικό live streaming event με τους Bejeezus, που θα μας βάλει όλους στο ρυθμό της αγάπης για να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά το μήνυμά της! 

Σας περιμένουμε, όλους εκεί… to FEEL THE LOVE! 

Stay tuned στην επίσημη σελίδα της Generali στο Facebook- https://www.facebook.com/GeneraliHellas  την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου @ 15.00!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*