Allianz Partners: Συνεργασία με την UBER σε 23 χώρες της Ευρώπης

Την συνεργασία της με την Uber ανακοίνωσε η Allianz Partners για την παροχή προνομιακής ασφάλισης προστασίας σε ανεξάρτητους οδηγούς και ταχυμεταφορείς ανά την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Allianz Partners θα παρέχει το πρόγραμμα Uber’s Partner Protection, το οποίο καλύπτει ανεξάρτητους οδηγούς και ταχυμεταφορείς που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές Uber και Uber Eats σε 23 ευρωπαϊκές χώρες.

Η κάλυψη περιλαμβάνει επιδόματα ταξιδιού σε περιπτώσεις ατυχήματος, τραυματισμού ή νοσηλείας, καθώς και παροχές εκτός ταξιδιού, όπως αποδοχές ασθενείας και μητρότητας/πατρότητας.

Το πρόγραμμα Προστασίας Συνεργατών, το οποίο εισήχθη για πρώτη φορά στη βιομηχανία από την Uber το 2017, έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ειδικά τις ανάγκες ανεξάρτητων οδηγών και ταχυμεταφορών, οι οποίοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Uber προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε ευέλικτες ευκαιρίες κερδών. Είναι δωρεάν και διατίθεται αυτόματα σε όλους τους ανεξάρτητους συνεργάτες που πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια καταλληλότητας της Uber, με όλα τα έξοδα να βαρύνουν την εταιρεία.

Δείτε την ανακοίνωση εδω 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*