Εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση: Συμφωνία Howden Matrix με ALLRISK

Σε μια ακόμη σημαντική κίνηση με την οποία διευρύνει το συνολικό αποτύπωμα του στην αγορά προχωρά ο Όμιλος Howden Matrix, δυο χρόνια μετά την εμβληματική εξαγορά της θυγατρικής μεσιτικής της Τράπεζας Πειραιώς «Πειραιώς Μεσίτες Α.Ε.».

Τώρα, “εντάσσει στο δυναμικό” της τη γνωστή πρακτορειακή με παρουσία δεκαετιών στο χώρο ALLRISK των Γιάννη και Φίλιππου Τσαούση.

Παράγοντες της αγοράς θεωρούν δεδομένη την επίτευξη και άλλων παρόμοιων εξελίξεων στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, συμφωνιών που αναμένεται να δημιουργήσουν ισχυρά σχήματα πανελλαδικής εμβέλειας και περαιτέρω εξειδίκευσεις σε επιμέρους τομείς και καλύψεις.

Υπενθυμίζεται πως o Όμιλος Howden Matrix υπήρξε από τους πρωταγωνιστές το τελευταίο διάστημα σε τέτοιες κινήσεις:

διάβαστε: Νέα εξαγορά: Απόβαση στην Κρήτη για τον όμιλο Howden Matrix του Δ. Τσεσμετζόγλου

Άλλη μια στρατηγική επένδυση του ομίλου Howden στην Ελλάδα, τι δηλώνει ο Δ. Τσεσμετζόγλου

H Howden εξαγοράζει την Safeonline: Μια κίνηση με έμφαση στην κυβερνοασφάλεια

Howden Matrix – Eurobrokers: Μια στρατηγική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη

Τι προσφέρει η συνέργεια με την ALLRISK

Η προσχώρηση της ΑLLRISK στην μεγάλη οικογένεια της Howden Matrix, αντικατοπτρίζει την κοινή φιλοσοφία των δύο οργανισμών, η οποία χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, πελατοκεντρική πολιτική και ποιοτικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του επιχειρείν στην Ελλάδα.

Οι στόχοι της ALLRISK, που από σήμερα ταυτίζονται με στόχους του Ομίλου Howden Matrix, έχουν στο επίκεντρό τους την απρόσκοπτη πρόσβαση στην τοπική, αλλά και στις διεθνείς ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές αγορές, την υψηλού επιπέδου μηχανογραφική υποστήριξη πελατών και συνεργατών, καθώς και την παροχή μιας σειράς υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όπως είναι η διαχείριση κινδύνων και η ταχύτατη και δίκαιη διεκπεραίωση των αποζημιώσεων.

Στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης της συνεργασίας, ο Γιάννης Τσαούσης τόνισε: «Στόχος της ALLRISK ήταν να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν την κάλυψή τους, μετά από ενδελεχή μελέτη των αναγκών τους και διευρυμένη έρευνα αγοράς. Ήμασταν πάντα προσανατολισμένοι στην καλύτερη δυνατή λύση, με το ανταγωνιστικότερο ασφάλιστρο και την άψογη εξυπηρέτηση. Σήμερα, μέσα από τον Όμιλο Howden Matrix, τις υποδομές που έχει αναπτύξει και την εμβέλεια που αυταπόδεικτα διαθέτει στις διεθνείς αγορές, μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε στο πολλαπλάσιο την ποιοτική εξυπηρέτηση που εδώ και δεκαετίες επιφυλάσσουμε για τους πελάτες μας».

Σύμφωνα με τον Φίλιππο Τσαούση «το νέο status της ALLRISK αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την επιτυχή τοποθέτηση ακόμη πιο μεγάλων, απαιτητικών και πολύπλοκων από πλευράς διαχείρισης κινδύνων, αφού παρακολουθείται από την μεγαλύτερη ομάδα εξειδικευμένων brokers και τεχνικών της αγοράς μας και μέσα από τις οικονομίες κλίμακος που δημιουργούνται επιτρέπει την περαιτέρω επένδυση σε νέες τεχνολογίες και υποστηρικτικούς μηχανισμούς».

Tέλος, ο Group CEO Howden Matrix Δημήτρης Τσεσμετζόγλου υπογράμμισε: «Όπως έχω τονίσει επανειλημμένως στη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, ο Όμιλός μας είναι προσηλωμένος τόσο στην διαρκή ανάπτυξη των εργασιών, αλλά και στην προσέλκυση ταλαντούχων και ικανών επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου, που επιδιώκουν να προσφέρουν στους πελάτες τους -και ειδικά στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και εκτός-, το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών. Σήμερα, με μεγάλη χαρά, καλωσορίζω τη συνεργασία με την ALLRISK, τον Γιάννη και Φίλιππο Τσαούση. H σημαντική αυτή απόφαση είμαι βέβαιος πως θα έχει, και μάλιστα σύντομα, θετικότερο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο και θα αλλάξει εντελώς, όχι μόνο την εικόνα, αλλά και την ουσία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*