Πότε και πώς θα διεξαχθούν οι εκλογές του ΣΥΑΕ

Μέσω e-voting και στο διάστημα από 6 – 10 Δεκεμβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΣΥΑΕ,  σύμφωνα με ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΣΥΑΕ, καθώς και εκπροσώπων για την ΟΑΣΕ και τα ΕΚ θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικό τρόπο ψηφοφορίας (e-voting) στο διάστημα από 6 – 10 Δεκεμβρίου 2021, με βάση το μητρώο μελών του ΣΥΑΕ της 31/10/2021. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακά ταχτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ψηφοδέλτια και οι τυχόν μεμονωμένες υποψηφιότητες θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στην Εφορευτική Επιτροπή μέχρι την Παρασκευή 12/11/21 και ώρα 15:00, ηλεκτρονικά στο email: syae@oase.gr ή να τις προσκομίσετε στα γραφεία του Συλλόγου. Πληροφορίες για την διαδικασία στο τηλέφωνο 210 3616572.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλες και όλους τους συναδέλφους ότι έχουν παρθεί όλα τα μέτρα για την αδιάβλητη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας την οποία επιλέξαμε, έχοντας σαν πρώτο μέλημά μας την προστασία της υγείας των συναδέλφων μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η Εφορευτική Επιτροπή

Σταύρος Ξηρόπουλος         Ιωάννης Πετσαλάκης          Δημήτριος Παγώνης 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*