Πως το Autocheck24 της VDFM εντοπίζει τις ζημιές των οχημάτων με τεχνολογίες αιχμής

AI τεχνολογία αιχμής, στην υπηρεσία της VDFM!

 H VDFM Ltd, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, παρουσιάζει -για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά αυτοκίνησης- την καινοτόμα υπηρεσία AutoCheck24. Πρόκειται για ακόμα μία πρωτοπορία της εταιρείας, που αυτοματοποιεί τη διαδικασία εντοπισμού και ανίχνευσης του ακριβούς είδους της ζημιάς του οχήματος και στον προ – ασφαλιστικό έλεγχο , με τη βοήθεια της AI τεχνολογίας τρίτης γενιάς και χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση!

Οι ασφαλιστικές εταιρείες οι ασφαλιζόμενοι και οι εταιρείες leasing επιθυμούν τα ίδια πράγματα: ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και, πάνω απ’ όλα, άψογη εξυπηρέτηση ως προς το customer care! Χάρη στην υπηρεσία AutoCheck24, όλα τα παραπάνω καθίστανται, πλέον, εφικτά με μία πολύ εύκολη διαδικασία για τον οδηγό. Ο οδηγός πραγματοποιεί βιντεοσκόπηση ή τραβά φωτογραφίες του οχήματός του, τα οποία αποστέλλονται αυτοματοποιημένα -μέσω της υπηρεσίας- στην ασφαλιστική του εταιρεία ή στην εταιρεία leasing-rent. Η αναγνώριση του μοντέλου του οχήματος πραγματοποιείται αυτόματα από την εταιρεία, αφού, μέσω της φωτογραφίας, «διαβάζει» τον αριθμό πλαισίου του. Με τη βοήθεια του συστήματος GPS, η υπηρεσία μπορεί να εντοπίσει την ακριβή τοποθεσία που βρίσκεται ο οδηγός σε πραγματικό χρόνο, και στη συνέχεια να ανιχνεύσει -γρήγορα και με ακρίβεια- τη φύση και το μέγεθος της ζημιάς, χωρίς τη ανάγκη ανθρώπινης παρουσίας.

Για τις εταιρείες leasing-rent μπορεί να κάνει σύγκριση του πριν και του μετά στο βίντεο ή στις φωτογραφίες και να εντοπίσει τις διαφορές στην κατάσταση του οχήματος.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24/7 –είτε ως mobile app είτε μέσω link σε sms- που δέχεται ο οδηγός στο κινητό του- ενώ τα αποτελέσματα της αναγνώρισης και εκτίμησης της ζημιάς του οχήματός του τα λαμβάνει σε λίγα μόλις, λεπτά στο κινητό του ή ασφαλιστική του εταιρεία. Επιπλέον, δεν απαιτεί παρά σχεδόν μηδενική κατανάλωση δεδομένων, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη στο έπακρο, καθώς δεν κάνει χρήση του προσωπικού του κινητού εξ αποστάσεως. Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία ελέγχου της ζημιάς του οχήματος επιταχύνεται και βελτιστοποιείται η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας, αλλά και της συνολικής εξυπηρέτησης του οδηγού. Αντίθετα με τις μέχρι πρότινος επιθεωρήσεις οχημάτων που απαιτούσαν την ανθρώπινη παρουσία ή τη χρήση εξ αποστάσεως του προσωπικού κινητού του χρήστη σε συγκεκριμένες ώρες και μέρες, με την υπηρεσία AutoCheck24 οι χρονοκαθυστερήσεις εξαλείφονται, το συνολικό κόστος ελέγχου μειώνεται, ενώ ελαχιστοποιείται η πιθανότητα απάτης από επιτήδειους ως προς την εκτίμηση της ζημιάς!

Η VDFM LTD, πάντα πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες, επαναπροσδιορίζει τη διαδικασία αναγνώρισης, εκτίμησης και κοστολόγησης ζημιών με αυτοματοποιημένες λύσεις που βελτιώνουν τη συνολική εξυπηρέτηση και εμπειρία των ασφαλιζόμενων!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*