Διαδικτυακή Συνάντηση – Δημοσκόπηση – Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Μια καινοτόμο πρωτοβουλία  με προφίλ δημοσκόπησης που θα αποτελέσει εργαλείο διαλόγου και διεκδικήσεων για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης διοργανώνουν το Ε.Ε.Α. και η Επιτροπή Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Πρόκειται για την πανελλαδική «Διαδικτυακή Συνάντηση – Δημοσκόπηση – Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών».

Η ιντερνετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 17:00 και είναι μια ανοιχτή τηλεδιάσκεψη με τον αντιπροσωπευτικό τίτλο «Ακούμε τη φωνή σας» καθώς στόχος της είναι η ενδυνάμωση της ουσιαστικής αντιπροσώπευσης των επαγγελματιών και η αποτύπωση της γνώμης τους. 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δ. Γαβαλάκης αναφέρει ότι η πρωτοβουλία αυτή εγκαινιάζει μια νέα χρήση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας μέσω της οποίας οι εκπρόσωποι του κλάδου θα συγκεντρώσουν στοιχεία για το πώς αξιολογούν οι επαγγελματίες τη διαχείριση των θεμάτων που απασχολούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

 

 Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_kKoyRRt6TO62P1g729uWhQ

Η συμμετοχή των επαγγελματιών στην εκδήλωση, παρέχει σε κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή τη δυνατότητα να εκφράσει την άποψή του ψηφίζοντας ηλεκτρονικά για κάθε  θέμα που απασχολεί σήμερα τον κλάδο.

Μπορεί επίσης ο καθένας να θέσει και δικό του θέμα προς ψήφιση.

Γι’ αυτό και έχει αξία η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών. Για να αναδειχθούν προβλήματα, σκέψεις, προτάσεις. 

Μέσα από την πολυφωνία, την αμεσότητα της επικοινωνίας και τη γνώμη  όσων συμμετάσχουν ενισχύεται η αντιπροσώπευση και  δημιουργείται ακόμα πιο στέρεη βάση για τις μελλοντικές ενέργειες.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, του Γ.Γ του Ε.Ε.Α. και προέδρου της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κ. Δ. Γαβαλάκη καθώς  και  τοποθετήσεις των προέδρων των Σωματείων  για τα θέματα που αξιολογούν ως σημαντικά για τον κλάδο. 

Για καθένα από τα θέματα θα γίνει παρουσίαση και ταυτόχρονα η ανοιχτή δημοσκόπηση με βαθμολόγηση από τους συμμετέχοντες από το 1-5  (ανώνυμα) ώστε να καταγραφεί η ένταση του ενδιαφέροντος των επαγγελματιών για το κάθε θέμα.

Τα Σωματεία που θα συμμετάσχουν είναι  αλφαβητικά: 

Πανελλαδικά

ΠΣΑΣ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων – Πρόεδρος κ Γουργούλη Θεοδώρα

ΠΣΣΑΣ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων – Πρόεδρος κ. Τοζακίδης Γιάννης

ΠΟΑΔ – Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών – Πρόεδρος κ. Τσολάκης Ηλίας

ΣΕΜΑ – Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – Πρόεδρος κ Τζωρτζωρής Μιχάλης

Αττικής

ΕΕΑΕ – Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος – Πρόεδρος κ. Λύχρου Δήμητρα

ΣΠΑΤΕ – Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής – Πρόεδρος κ. Δημητριάδη Μαρία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*