Ο κ. Jaime Anchustegui, CEO International της Generali

Στην Ελλάδα ο CEO International της Generali

Με αφορμή τις εργασίες απορρόφησης της πρώην AXA Ασφαλιστική ΑΕ, από την Generali

Τα γραφεία της Generali επισκέφθηκε προ ημερών ο κ. Jaime Anchustegui, CEO International της Generali, στέλνοντας ένα δυναμικό μήνυμα για το μέλλον και την πορεία της εταιρείας, τόσο σε παγκόσμιο όσο και τοπικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Anchustegui και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής κ.κ. Riccardo Candoni, Regional Manager International, Patricia Espirito Santo, Head HR International, Valentina Sarrocco, Head of Legal International και Lorenzo Ioan, Head of Business Transformation, συναντήθηκαν με τη Διοίκηση της Generali Hellas και ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών της συγχώνευσης.

‘Oπως τόνισε και ο ίδιος, η επίσκεψη στην Ελλάδα αποτελεί μέρος της πρώτης, μετά την πανδημία, διεθνούς αποστολής της αντιπροσωπείας του International Business Region του Ομίλου- όπου ανήκει και η Ελλάδα-γεγονός που σηματοδοτεί τη σημαντική επένδυση που έχει πραγματοποιηθεί στην ελληνική αγορά. Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους εξέφρασε την βαθιά ικανοποίησή του για την πορεία των έργων και την τήρηση των προγραμματισμένων ενεργειών, προκειμένου να επιτευχθούν η ομαλή συνέχιση εργασιών αλλά και οι επιχειρηματικοί στόχοι για το 2021. 

Αναφερόμενος στην 30ετή εμπειρία του ως στέλεχος του ασφαλιστικού Ομίλου Generali και έχοντας υπηρετήσει από θέσεις ευθύνης τόσο του τεχνικού (technical) ασφαλιστικού τομέα όσο και του λειτουργικού (operational), ο κ. Jaime Anchustegui τόνισε ότι: «Η ομάδα του International Business Region του Ομίλου, στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της τοπικής Διοίκησης για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος και είμαι σίγουρος ότι οι απαιτούμενες ενέργειες θα ολοκληρωθούν με επιτυχία, θέτοντας τα θεμέλια για μια επιτυχή πορεία το επόμενο διάστημα». Ενώ, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους τόνισε ότι «αποτελούν μέλη ενός επιτυχημένου οργανισμού με παγκόσμια παρουσία, που κατέχει την πρώτη θέση στον κλάδο retail ασφαλίσεων στην Ευρώπη, τον καλύτερο δείκτη combined ratio στον κλάδο και ισχυρή κεφαλαιακή θέση, η οποία διατηρήθηκε ακόμη και εν μέσω πανδημίας, λόγω της σταθερής επένδυσης στην ψηφιοποίηση και την καινοτομία, εκπληρώνοντάς την υπόσχεσή της Generali να αποτελεί τον Lifetime Partner των πελατών της». 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον CEO της Generali στην Ελλάδα κ. Δημητρίου και τον κ. Anchustegui να τονίζουν, ότι καθώς η λειτουργική και νομική ένωση προχωρά, ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχίας είναι οι Άνθρωποι και δεσμεύτηκαν από κοινού «…στη μέγιστη διαφάνεια της επικοινωνίας, τη συνεχή ανατροφοδότηση και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με όρους αξιοκρατίας, σεβασμού της διαφορετικότητας και συμμετοχής στο νέο μέλλον, που ανοίγεται για τον οργανισμό με την ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί». 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*