Μια νέα συνεργασία στην Οδική Βοήθεια: Συμφωνία Interasco με Europ Assistance

Τις υπηρεσίες της Europ Assistance και του δικτύου της έχουν οι ασφαλισμένοι της Interasco από αρχές Νοεμβρίου, σε μια νέα συνεργασία που εγκαινίασαν οι δυο πλευρές.

Όπως δημοσιεύεται στο επίσημο site της ασφαλιστικής, όσοι πελάτες της ασφαλιστικής έχουν σε ισχύ συμβόλαια αστικής ευθύνης αυτοκινήτου και εξυπηρετούνται από το αντίστοιχο δίκτυο των επιχειρήσεων βοήθειας της INTER PARTNER ASSISTANCE S.A. ή της MAPFRE ASISTENCIA S.A. θα εξυπηρετούνται πλέον αποκλειστικά και μόνον από την νέα συνεργαζόμενη επιχείρηση βοηθείας Europ Assistance.

Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Interasco, κ. Κάρολος Σαϊας περιέγραψε τα βήματα για την επόμενη μέρα της εταιρείας, σημειώνοντας πως το πρώτο εξάμηνο του 2021 η αύξηση της παραγωγής κινήθηκε ανοδικά κατά 5,4%, ενώ εξίσου θετικές είναι οι προβλέψεις και για το υπόλοιπο του έτους.

διαβάστε: Κ. Σαΐας, Interasco: Συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία, αύξηση παραγωγής 5,4% στο 6μηνο

Όπως σημείωσε επίσης, η εταιρεία θα συνεχίσει να προβαίνει σε διαρκείς βελτιώσεις, αλλαγές διαδικασιών, αναβαθμίσεις σε καλύψεις και προϊόντα, στηρίζοντας τους Συνεργάτες σε κάθε βήμα.

“Δε θεωρούμε πως η τεχνολογία και η ανθρώπινη αλληλεπίδραση είναι αλληλοαποκλειόμενες. Πιστεύουμε σε ένα υβριδικό μοντέλο που προσφέρει στους πελάτες ταυτόχρονα την καλύτερη ψηφιακή και ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Θα συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία, μεγαλώνοντας το μερίδιο αγοράς μας, λαμβάνοντας υπόψιν τις προκλήσεις και ευκαιρίες που διαμορφώνονται στην ελληνική και διεθνή ασφαλιστική βιομηχανία”, τόνιζε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, ο άλλος εταίρος της εν λόγω συνεργασίας, η Europ Assistance σημείωσε άνοδο στο κύκλο εργασιών του πρώτου εξαμήνου, με ποσοστό αύξησης των ασφαλισμένων της κατά 40%(σε όλους τους κλάδους ασφάλισης) σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020, ενώ εν εξελίξει βρίσκονται οι προσπάθειες του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα είναι, μεταξύ άλλων, και η υπηρεσία Pick Up & Drop: Μέσω του Portal κρατήσεων που διατίθεται σε συνεργαζόμενες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, συνεργεία και εταιρείες leasing, η Europ Assistance προσφέρει την δυνατότητα ανέπαφης παραλαβής και παράδοσής του οχήματος σας (για service ή άλλο λόγο) από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, χωρίς καμία μετακίνησή σας και με απόλυτη τήρηση μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

διαβάστε επίσης: Β. Δαβιλάς, Europ Assistance: Ποια τα οφέλη από τη νέα digital υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης οχήματος

Στοιχεία για τη νέα συνεργασία

Ο νέος πάροχος παρέχει τις καλύψεις των σχετικών προγραμμάτων ασφάλισης, Οδικής και Ταξιδιωτικής Βοήθειας, Φροντίδας Ατυχήματος και Ρυμούλκησης συνεπεία Φροντίδας Ατυχήματος, καθώς και την υπηρεσία Αντικατάστασης Οχήματος.

Το νέο τηλέφωνο εξυπηρέτησης ατυχήματος και βοηθείας των ασφαλισμένων από την EUROP ASSISTANCE S.A. είναι το 210-34 97 085.

Διευκρινίζεται ότι μέχρι τη λήξη των εν ισχύι ασφαλιστηρίων συμβολαίων, με οποιαδήποτε από τις άνω πρώην παρόχους βοήθειας, οι όροι των συμβολαίων αυτών παραμένουν ίδιοι, και οι ασφαλισμένοι μπορούν να συνεχίσουν να καλούν στο ίδιο τηλέφωνο εξυπηρέτησης ατυχήματος και οδικής βοήθειας που αναγράφεται σήμερα στο συμβόλαιό τους, από το οποίο θα εκτρέπονται αυτομάτως στο νέο κέντρο βοήθειας.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*