Agora Athens: Μεγάλη εκδήλωση του ΕΕΑ, παρουσία των Α. Γεωργιάδη και Κ. Μπακογιάννη

Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου 2021 και ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ στην Πλατεία Συντάγματος, η μεγάλη εκδήλωση προβολής του 1ου Πολυκαναλικού & Ψηφιακού Open Mall της Ελλάδος, AGORA ATHENS.

Στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών παρέστησαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Δημόπουλος, και εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας τους οποίους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ, Νίκος Κογιουμτσής, ο οποίος είναι και υπεύθυνος του έργου.

Επίσης παρέστησαν μέλη της Διοίκησης του ΕΕΑ και συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης Παναγιώτης Παντελής και το μέλος του ΔΣ του ΕΕΑ Νίκος Παναγιωτάκης.

Το υπο-διαμόρφωση Ανοικτό Εμπορικό –Τουριστικό Κέντρο Πλάκας-Μοναστηρακίου αποτελεί μία πρωτοβουλία του ΕΕΑ με στόχο την τόνωση της επιχειρηματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε events για το κοινό και συνεχή ενημέρωση με χρήση ψηφιακών και αναλογικών μέσων, και στοχεύει στην:

*Προβολή, ενημέρωση και διάχυση του Agora Athens και των σκοπών του στους επιχειρηματίες και τους πολίτες.

*Ενδυνάμωση του ρόλου του Agora Athens ως συνεκτικού στοιχείου συνολικής παρέμβασης για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού.

*Περαιτέρω ενίσχυση του Agora Athens ως κορυφαίου Brand στις Καινοτόμες, Ψηφιακές και Πολυκαναλικές Αγορές.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*