Η ΕRGO γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η ΕRGO Hellas γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών με μία σειρά δράσεων για τους ανθρώπους και για τους πελάτες της!
Η ERGO στηρίζει την πρωτοβουλία του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ (Ε.Ι.Ε.Π.) και με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών με στόχο να αναδείξει την αξία της εξυπηρέτησης και την προσφορά του ανθρώπινου δυναμικού της στη διαμόρφωση της Εμπειρίας Πελάτη.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία:

Το ΕΙΕΠ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 με την υποστήριξη πολυεθνικών, μεγάλων ελληνικών εταιρειών και επιστημονικών φορέων που λειτουργούν στην Ελλάδα και απευθύνεται στον “εξυπηρετούμενο” πελάτη, πολίτη, άνθρωπο, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής του. 

Μια από τις σημαντικότερες δράσεις του οργανισμού αποτελεί η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών. Μία δράση που γιορτάζεται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για αυτή. 

Στο πλαίσιο αυτό και ειδικά για την περίοδο από τις 4 έως τις 9 Οκτωβρίου 2021, υλοποιούμε μια σειρά ενεργειών με στόχο να αναδείξουμε την αξία της Εξυπηρέτησης στην Εταιρεία μας σε Πελάτες και Συνεργάτες και να γιορτάσουμε την προσφορά του ανθρώπινου δυναμικού μας στη διαμόρφωση της Εμπειρίας Πελάτη. 

Προβάλλουμε την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών στην ιστοσελίδα μας, στα εσωτερικά portal της Εταιρείας, στα κοινωνικά δίκτυα και στον τύπο. 􏰀ιακοσμούμε τα κτήριά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,
με εορταστικό υλικό για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών. Επιβραβεύουμε τους συναδέλφους μας που πάντα με χαμόγελο εξυπηρετούν 

τους πελάτες και συνεργάτες μας.
Προσκαλούμε επιλεγμένους συνεργάτες μας στους ανακαινισμένους χώρους
της Εξυπηρέτησης Πελατών και γιορτάζουμε μαζί τους τη συνεργασία μας.
Εγγράφουμε όσους πελάτες μας καλέσουν τη συγκεκριμένη εβδομάδα στη Φροντίδα Πελάτη και δηλώσουν το email τους, σε κλήρωση 10 δωροεπιταγών αξίας 300€ από το ΠΛΑΙΣΙΟ. 

Στην ERGO δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας με στόχο να δημιουργούμε πάντα μία εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης. Η γιορτή αυτή είναι μία αφορμή να επιβραβεύσουμε το σημαντικό έργο των ανθρώπων που εργάζονται στην πρώτη γραμμή επαφής με τον πελάτη και να έρθουμε σε επαφή με τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες μας. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*