Συνεργασία BROKERS UNION με ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ για προνομιακές υπηρεσίες στο τομέα της Υγείας

Σε μια σημαντική συμφωνία με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής προχώρησε η Brokers Union μέσω της οποίας οι πελάτες του Δικτύου συνεργατών της Brokers Union θα αποκτήσουν προνομιακές υπηρεσίες στον Τομέα της Υγείας.

Αναλυτικά:

Η Brokers Union,  μία από τις μεγαλύτερες Εταιρίες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής με στόχο οι πελάτες του Δικτύου συνεργατών της Brokers Union να αποκτήσουν προνομιακές υπηρεσίες στον Τομέα της Υγείας.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες του Δικτύου Συνεργατών της Brokers Union, που έχουν συνάψει Ασφαλιστήριο συμβόλαιο Κλάδου Ζωής και Υγείας με οποιαδήποτε Ασφαλιστική Εταιρία του χαρτοφυλακίου της Brokers Union, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη διαδικασία που έχει γνωστοποιηθεί στους Ασφαλιστικούς τους Πράκτορες, και να αποκτήσουν προνομιακές υπηρεσίες στα νοσηλευτικά Ιδρύματα του Ομίλου Ευρωκλινικής.

Η Διοικητική ομάδα της Brokers Union δήλωσε: «Συνεχίζουμε να είμαστε Πάντα Δίπλα στους συνεργάτες μας, προσπαθώντας να βρίσκουμε λύσεις, που δίνουν στους ενδιαφερόμενους ευελιξία επιλογών στη διαχείριση των παροχών και καλύψεων του Ασφαλιστηρίου συμβολαίου Κλάδου Ζωής & Υγείας.

Εμείς στην Brokers Union θα συνεχίσουμε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες μας να αναζητούμε τις καλύτερες επιλογές που να βοηθούν την καθημερινότητά τους»

Σχετικά με την Ευρωκλινική:

Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην
προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών. Με 175 νοσηλευτικές κλίνες, 12 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες, 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας και ασθενοφόρα σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, η Ευρωκλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, απασχολώντας κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, με τον πλέον αξιόπιστο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*