LIMRA: Έρχεται το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιείται διαδικτυακά το εξ αναβολής 14 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής με θέμα ¨Because… Life Matters!¨, που διοργανώνει ανά 2ετία εναλλάξ σε Ελλάδα και Κύπρο η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA.

Η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους των εταιρειών – μελών, έχει αποστολή την ανάδειξη και την αξιοποίηση των πολύτιμων υπηρεσιών που παρέχει η LIMRA, η οποία μετρά πάνω από 100 χρόνια διεθνούς πείρας στηρίζοντας και ενισχύοντας τις Ασφαλιστικές Εταιρείες Κλάδου Ζωής σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή, με πάνω από 4 δεκαετίες συνεχούς λειτουργίας της και έχοντας μέλη τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Κυπριακές Ασφαλιστικές Εταιρείες Ζωής, προσδοκά το Συνέδριο αυτό να αποτελέσει σημαντικό γεγονός για την ασφαλιστική αγορά, καταγράφοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τις προοπτικές που διαγράφονται και για την περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στο Συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν διαδικτυακά πάνω από 550 σύνεδροι, διοικητικά στελέχη και κορυφαίοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από Ελλάδα και Κύπρο.

Κατά τη διάρκειά του Συνεδρίου θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που προβληματίζουν την ασφαλιστική αγορά, δίνοντας έμφαση στην αξία και την σημαντικότητα της Ζωής αλλά και το πώς πρέπει να αξιοποιήσει σήμερα ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος τις βιωματικές του εμπειρίες προκειμένου να διατηρήσει και να αναπτύξει περαιτέρω τις εργασίες του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*