Eurolife FFH: 4 μήνες δωρεάν στα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας

Η δέσμευση της Eurolife FFH είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της, με ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις προσδοκίες και τις επιδιώξεις τους. Τα πρόσφατα γεγονότα στη χώρα μας έχουν αναδείξει τη σημασία που έχει η ασφάλιση περιουσίας, ως ο τρόπος για να προστατεύουμε όσα έχουν αξία για εμάς. Το σπίτι μας είναι ο χώρος που σχετίζεται άμεσα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις αναμνήσεις μας, ενώ είναι συνδεδεμένο με στιγμές που θέλουμε να κρατήσουμε για πάντα. 

Για το λόγο αυτό, η Eurolife FFH προχωρά σε μια σημαντική πρωτοβουλία που θα δώσει κίνητρο σε ακόμα περισσότερους Έλληνες να ασφαλίσουν το σπίτι τους, ώστε να είναι προστατευμένοι και να μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους. Για τη Eurolife FFH, κάθε σπίτι έχει πολύ μεγάλη αξία, γι’ αυτό και προσφέρει «τέσσερις μήνες δωρεάν» στα προγράμματά της για ασφάλιση κατοικίας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορά νέα συμβόλαια με έναρξη από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2021, ανεξαρτήτως συχνότητας πληρωμής. Η ισχύς της είναι για το πρώτο έτος του συμβολαίου, ενώ εφαρμόζεται στο σύνολο των καλύψεων και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες εκπτώσεις που παρέχει η εταιρεία. Με τον τρόπο αυτό, η Eurolife FFH προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο και σημαντικό όφελος σε εκείνους που επιλέγουν ένα πρόγραμμά της για να προστατεύσουν το σπίτι τους, συμμετέχοντας, με τον τρόπο αυτό, στη διάδοση της αξίας της ιδιωτικής ασφάλισης κατοικίας.

Η Eurolife FFH είναι στο πλευρό της κοινωνίας, στηρίζοντας τους ανθρώπους τόσο μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, όσο και από τις δράσεις που αναπτύσσει για να βοηθά τις τοπικές κοινωνίες και την ελληνική οικογένεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*