Μαρία Δημητριάδη: Ελλοχεύει κίνδυνος ψηφιακού αδιεξόδου

Η κα. Μαρία Δημητριάδη, Insurance Agent ΣΠΑΤΕ & Γενική Γραμματέας ΠΟΑΔ μίλησε στο Insurance Intermediaries Forum 2021, τονίζοντας ότι η πανδημία ώθησε τον ασφαλιστικό κλάδο στον ψηφιακό μετασχηματισμό με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς.

Προέβλεψε ότι εφόσον οι οικονομίες “ανοίγουν” θα διαφανεί άνοδος και στον ασφαλιστικό κλάδο.

“Η 4η βιομηχανική επανάσταση συντελείται. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα απομακρυνθούν από τους παραδοσιακούς τρόπους εργασίας με την χρήση της τεχνολογίας. Μέχρι χθες, επενδύαμε στα παραδοσιακά κανάλια. Τώρα αυτό αλλάζει σε μεγάλο ποσοστό, ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν συμβαδίζει με την συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών, που επιδιώκει την προσωπική επαφή με τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή” τόνισε.

“Η σχέση χτίζεται διαπροσωπικά, ωστόσο ο διαμεσολαβητής πρέπει να διαθέτει όλα τα ψηφιακά πλεονεκτήματα. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αποτελούν την αλυσίδα που βασίζεται η ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας” ανέφερε. 

Κλείνοντας παρέθεσε τον προβληματισμό, ότι ελλοχεύει κίνδυνος από την μονομερή στροφή στα ψηφιακά εργαλεία να οδηγηθούμε σε ψηφιακό αδιέξοδο.

Περιηγηθείτε στο πρώτο 3D περίπτερο της ethosMEDIA στο iifo21. Ενημερωθείτε για δυνατότητες συνεργασίας και προβολής στο ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, καθώς και το portal insuranceworld.gr, τα κορυφαία εργαλεία δουλειάς για τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς.

https://issuu.com/ethosmediasa/stacks/5031515b9b544297934fd3a57055043c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*