Ξεχωρίζει στο Ψηφιακό Μετασχηματισμό η ERGO – δύο νέες διακρίσεις

Δύο χρυσά βραβεία απέσπασε η ERGO Ασφαλιστική στα Impact BITE Awards 2021, απόδειξη των σημαντικών προσπαθειών που έχουν πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ειδικότερα, η ERGO ξεχώρισε στην ενότητα “Digital Transformation” με τη νέα εφαρμογή ERGO forMe που δημιούργησε για τους ασφαλισμένους της και διακρίθηκε με δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εμπειρίας Πελατών” και “Καινοτομία & Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα μέσω ICT”.

Με την εφαρμογή ERGO forMe, η ERGO βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της, προσφέροντας τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη σχέση τους με την εταιρεία και την επικοινωνία με τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή τους, με τρόπο εύκολο και γρήγορο, οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται.

Με αφορμή τη βράβευση, ο Διευθυντής Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού κ. Αλέξανδρος Σερμπέτης δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διπλή αυτή διάκριση, καθώς αποτελεί ηθική αναγνώριση της προσπάθειας των εργαζομένων μας αλλά και της προσήλωσής μας στην ποιότητα και την καινοτομία. Το ERGO forMe αποτελεί μόνο ένα μέρος των πρωτοβουλιών μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας μας και έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να θέτουμε τον πελάτη μας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας με στόχο να του προσφέρουμε εξαιρετική εμπειρία φροντίδας και εξυπηρέτησης.”

Ο Διευθυντής Digital κ. Αντώνης Τσακνάκης, κατά την παραλαβή του πρώτου βραβείου δήλωσε: “Για την υλοποίηση του ERGO forMe συνεργάσθηκε αποτελεσματικά μια ομάδα συναδέλφων με εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία από διαφορετικούς τομείς μαζί με τους κατάλληλους συνεργάτες μας, τις εταιρείες INDICE και Ignota. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία σήμερα, δημιουργήσαμε μια ψηφιακή εφαρμογή με σύγχρονο και παράλληλα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, προσβάσιμη από οποιασδήποτε συσκευή. Οι προσπάθειές μας, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς το ERGO forMe, θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες λειτουργικότητες και υπηρεσίες, με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες και τους συνεργάτες μας την καλύτερη δυνατή ψηφιακή εμπειρία.”

Το δεύτερο βραβείο της εταιρείας παρέλαβε η Προϊσταμένη Μάρκετινγκ κ. Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, η οποία ανέφερε σχετικά: “ Η διάκρισή μας με το Gold Award στα φετινά Impact BITE Awards 2021 αποτελεί για εμάς επιβράβευση αλλά ταυτόχρονα και έναυσμα για να συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας με στόχο τη διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα κι αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες και επιδιώξεις τους.”

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*