Σεζόν με ευκαιρίες και προκλήσεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Οι εργασίες και οι υποχρεώσεις πολλών επαγγελματιών της αγοράς και της διαμεσολάβησης κινήθηκαν σε έντονους ρυθμούς κατά τη περίοδο της – λεγόμενης – θερινής ραστώνης. Αυτό αναφέρουν άνθρωποι του κλάδου στο IW, μιας και στόχος ήταν να ενισχύσουν τη παραγωγή μετά το άνοιγμα της αγοράς, του τουρισμού και άλλων δραστηριοτήτων.

Αρκετή δουλειά είχαν οι ασφαλιστές και λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών για επικοινωνία, εξυπηρέτηση και άλλες ανάλογες υπηρεσίες.

Η σεζόν ξεκινά ή συνεχίζεται καλύτερα με γοργούς ρυθμούς για την ιδιωτική ασφαλιση και την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Πεδίο ευρύτερης συζήτησης αποτελεί η ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας και οι δυνατότητες των πολιτών – καταναλωτών που αναζητούν ασφαλιστικά προϊόντα.

Παράλληλα, από επιχειρηματική σκοπία, βέβαιες θεωρούνται νέες συνεργασίες και συμφωνίες στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση με στόχο την δημιουργία ισχυρότερων σχημάτων με εξειδίκευση και πανελλαδική κάλυψη.

Τι σκοπεύουν να πράξουν οι διοικήσεις; Τι προοπτικές υπάρχουν για νέες ασφαλιστικές καλύψεις και πως θα κινηθεί η παραγωγή; Σε ποιο βαθμό έχουν αφομοιωθεί οι νέες τεχνολογικές λύσεις και τι εργαλεία χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες ασφαλιστές. Τι πρέπει να αλλάξει και τι χρειαζεται ένας ασφαλιστικός σύμβουλος για την άρτια κατάρτιση και εκπαίδευση του;

Αυτά και πολλά άλλα θα τεθούν επί τάπητος στο Insurance Intermediaries Forum 2021

Δείτε αναλυτικά και δηλώστε συμμετοχή: Insurance Intermediaries Forum 2021: Ένα νέο τοπίο για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*