Asfalistra.gr: 42% αύξηση στην παραγωγή

Ένα πολύ θετικό εξάμηνο (1η Ιανουαρίου-30η Ιουνίου) έκλεισε το Asfalistra.gr και σε επίπεδο νέων εργασιών αλλά και σε αύξηση χαρτοφυλακίου.

Πιο συγκεκριμένα η νέα παραγωγή σημείωσε αύξηση 42% λόγω και των ιδιαίτερα αυξημένων νέων συνεργατών οι οποίοι έδωσαν άλλη δυναμική στην εταιρεία.

Οι νέοι συνεργάτες  φέτος αποτελούν στη νέα παραγωγή το 24% της εταιρείας και αριθμούν σε όλη την Ελλάδα τα 82 πλέον άτομα. Το κύριο προιόν που πουλάνε ειναι το αυτοκίνητο αλλά σταδιακα οι ίδιοι οι πελάτες  απαιτώντας ολοένα και περισσότερες προσφορές(για να μπορούν να συγκρίνουν)  στα υπόλοιπα προιόντα, οδηγούν και σε πωλήσεις άλλων κλάδων.

Η καθαρή αύξηση χαρτοφυλλακίου της εταιρίας ειναι 8,4% ιδιαίτερα ενθαρρυντική στις τόσο μεγάλες πιέσεις που ασκούνται στην αγορα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που σχεδόν κάθε νοικοκυριό αντιμετωπίζει.

Τον Μάρτιο 2011 η εταιρεία έφτασε το 1.000.000 προσφορές και με την ευκαιρία αυτή αναθεώρησε όλο το μοντέλο διαχείρησης της ιστοσελίδας αλλάζοντάς το από  προιοντικό σε πελατοκεντρικό, μοναδικοποιώντας έτσι  τους πελάτες της με σκοπό τις πωλήσεις στους ίδιους και άλλων προιόντων.

Θετικά είναι και τα πρώτα δείγματα πωλήσεων στην υγεία , κλάδος που ανέβηκε online πριν 2 μήνες, με αποτέλεσμα να τίθεται εν αμφιβόλω  το δόγμα «από το ίντερνετ μπορεί να αγοράσει κανείς μόνο απλής μορφής ασφάλεια». Το άμεσο μελλον θα μας δείξει τι πρόκειται να συμβεί.   

Επίσης το Asfalistra App, η νέα εφαρμογή που είναι διαθεσιμη για όσους εχουν  iphone, έκανε 5.800 downloads σε 4 μήνες και ετσι  η εταιρία θα προχωρήσει σ’ ένα major update προσθέτοντας στην εφαρμογή τον κλάδο ζωής αλλά και τη διαχείρηση ατυχημάτων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*