Στιγμιότυπο από παράδοση υπολογιστών σε εκπρόσωπο δημοτικού σχολείου της Νέας Ιωνίας Αττικής

INTERAMERICAN: Δωρεά 33 υπολογιστών για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Με αίσθημα ευθύνης για την υποστήριξη της εκπαίδευσης των παιδιών, σε συνδυασμό με την ενθάρρυνση της μακρόχρονης χρήσης ηλεκτρονικών προϊόντων και τον περιορισμό των ηλεκτρονικών απορριμμάτων, η INTERAMERICAN έχει διαθέσει σε δεύτερη χρήση από το 2016 έως σήμερα συνολικά 33 ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου για τον Αυτισμό στον Πειραιά Ν. Παπαδόπουλος με την προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN Χ. Ελευθερίου

Η εταιρεία αξιοποιεί την παρακαταθήκη υπολογιστών που αντικαθιστά και, ύστερα από αναβάθμισή τους, τους προωθεί σε εκπαιδευτικές μονάδες και οργανισμούς κοινής ωφέλειας. Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί από την INTERAMERICAN σε νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, επαγγελματικά γυμνάσια και λύκεια 12 υπολογιστές κατά το 2016, 14 κατά το 2017 και 7 κατά το πρώτο τετράμηνο του 2018, για εκπαιδευτική χρήση και λειτουργικές ανάγκες.

Παράλληλα, η εταιρεία ανταποκρίθηκε πρόσφατα σε αίτημα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αυτιστικών που εδρεύει στον Πειραιά, χορηγώντας την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, tablet και εκτυπωτή, υλικών εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, μουσικοθεραπείας και ψυχοκινητικής, καθώς και βιβλίων για την υποστήριξη της σχολικής βιβλιοθήκης. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η χορηγία αντίκρισε τη συμμετοχή του κοινού σε διαγωνισμό της INTERAMERICAN στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγους μήνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*