Εθνική Ασφαλιστική, κτίριο, είσοδος

Οι δρόμοι της Εθνικής Ασφαλιστικής τέμνονται με τους διαδρόμους της Folli Follie

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται συχνά. Οι δρόμοι της Εθνικής Ασφαλιστικής τέμνονται με τους διαδρόμους της Folli Follie.

Νέο άδειασμα για τη μετοχή της Folli Follie στην συνεδρίαση της Τετάρτης.

Ήταν στραβό το κλήμα στο χωράφι της αγοράς, εντάθηκαν και οι…ψίθυροι πως έχει σωθεί το μελάνι για να γράψει η διοίκηση τα ταμειακά διαθέσιμα ώστε να τα παρουσιάσει στην οδό Κολοκοτρώνη,  τελικά δεν ήθελε πολύ για να έρθει άλλη μία φορά τούμπα το χαρτί.

Στα 6,39 ευρώ πλέον, με νέες απώλειες -16,47% και συναλλαγές 445.688 μετοχές και τζίρο 3.124.629 ευρώ. Απώλειες πάνω από -60% για τη μετοχή σε διάστημα μηνός, με την χρηματιστηριακή αξία στα 427,8 εκατ. ευρώ.

Μου έλεγε ένας φίλος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, για Faux Folli και δεν τον πίστευα, μέχρι που ήρθε ο G. Grego με το QCM ,την Παρασκευή 4 Μαΐου για να ξεσκεπάσει πολλά κακώς κείμενα.

Α! , ο ίδιος φίλος μου…ψιθύρισε, πως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Πορτογαλίας «ψάχνει» την επίμαχη μεταβίβαση του 10,01% που είχε η Fosun στην Folli Follie στην θυγατρική ασφαλιστική της Fidelidade- Companhia de Seguros. 

Και τούτου δοθέντος ξανά θέτω το εύλογο ερώτημα, πόσες πιθανότητες έχει η Fosun να πάρει την Εθνική Ασφαλιστική;

Θυμάστε τι σας είχα πει του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης ανήμερα, όταν ο Geoffry Pyatt διάβασε τη συνέντευξη του Qian Jiannong;

Κατά τα άλλα, με την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής στους δύο κινεζικούς ομίλους που διεκδικούν την εταιρεία, ο διαγωνισμός για την πώληση του 75% εισέρχεται …..στην τελική ευθεία.

Σήμερα οι επικεφαλής των Fosun και Gongbao θα συναντηθούν με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Στουρνάρα. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέση η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν στα τέλη Μαΐου για να ακολουθήσει η διαπραγμάτευση για βελτίωση των προσφορών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*