Παρουσίαση του βιβλίου της Μ. Χαμπάκη «Οδηγία IDD – Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων»

Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία του πρώτου της βιβλίου, η Insurance Innovation παρουσιάζει και στην Αθήνα τον νέο της τίτλο «Οδηγία IDD – Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων».

Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Μυρτώ Χαμπάκη,στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ομόνοια 44, Αθήνα), από τις 16.30 έως τις 18.30. 

Το βιβλίο αποτελεί ένα πρακτικό Οδηγό για τις κανονιστικές απαιτήσεις που εισάγει η Οδηγία IDD (Insurance Distribution Directive) για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Με τη χρήση κατανοητής γλώσσας και με δομή που συμβαδίζει με τα πρακτικά ερωτήματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες του κλάδου, το βιβλίο προσεγγίζει τις ελάχιστες προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προσυμβατική ενημέρωση, τη σύγκρουση συμφερόντων, την οργάνωση και τη διακυβέρνηση των καναλιών διανομής και των προϊόντων, καθώς και των απαιτήσεων επιμόρφωσης, καταλληλότητας και αξιοπιστίας.

Στόχος του βιβλίου είναι να περιγράψει εν συντομία αλλά ουσιαστικά πώς διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση από την 1η Οκτωβρίου 2018 – την ημερομηνία σταθμό για την οριστική υιοθέτηση του νέου πλαισίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο και προπαραγγελίες: www.insuranceinnovation.gr/publications.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του ΕΕΑ και κλαδικών φορέων που θα ανακοινωθούν σύντομα 

Την παρουσίαση θα τη συντονίζει ο Αριστείδης Βασιλειάδης, γενικός διευθυντής της Insurance Innovation και εκδότης του βιβλίου.

Αποκλειστική χορηγός της έκδοσης είναι η εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων GLASSDRIVE.

Χορηγοί επικοινωνίας:Insuranceforum.gr – Insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – Asfalisinet.gr – underwriter.gr – euro2day.gr – sofokleousin.gr – reporter.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες:τηλ. 2315 311282 – 2312 201003, info@insuranceinnovation.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*