Τα στελέχη της Anytime Κ. Κατσιμπόκης και Μ. Ελευθεριάδης, και της INTERAMERICAN Γ. Ρούντος και Χ. Ελευθερίου στη Βάρη, με τον Γ. Πρωτόπαπα, γεν. διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, και τον Ε. Λοράνδο, διευθυντή του Παιδικού Χωριού Βάρης

Η INTERAMERICAN διευρύνει την υποστήριξή της στα Παιδικά Χωριά SOS

Με μνημόνιο που συνυπέγραψαν η INTERAMERICAN και τα Παιδικά Χωριά SOS, η εταιρεία θα παρέχει στον Ξενώνα Βρεφών του οργανισμού, που λειτουργεί στο Μαρούσι, τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης των ιδιόκτητων υποδομών της για πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας.

Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN δεσμεύεται για τη χορηγική παροχή υπηρεσιών κλινικής εξέτασης παιδιών του Ξενώνα από γενικό ιατρό, παιδίατρο, χειρουργό και δερματολόγο στο νέο πολυϊατρείο MEDIFIRST, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Ουσιαστικά, η παροχή της εταιρείας διευρύνει το σύμφωνο συνεργασίας για την υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS που έχει συναφθεί από το 2017 και προβλέπει συμβουλευτικές υπηρεσίες από τη Γραμμή Υγείας 1010, οποιαδήποτε στιγμή υπάρξει ανάγκη διαχείρισης περιστατικού στις δομές του οργανισμού και ιδιαίτερα στον Ξενώνα Βρεφών SOS, καθώς και τη διάθεση ασθενοφόρου με εξειδικευμένο πλήρωμα σε περίπτωση που χρειαστεί άμεση διακομιδή.

Το πολυϊατρείο MEDIFIRST στο Μαρούσι

Παράλληλα, η ΙΝΤERAMERICAN συνέχισε και φέτος, για πέμπτη χρονιά μέσω της Anytime, τη συνδρομητική υποστήριξή της στα Παιδικά Χωριά SOS. Η Αnytime αντίκρισε την επικοινωνιακή καμπάνια που οργάνωσε πριν λίγους μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών, σε οικονομική χορηγία 10.000 ευρώ. Η επιταγή επιδόθηκε από στελέχη της Αnytime και των Δημοσίων Σχέσεων της ΙΝΤERAMERICAN στον Γιώργο Πρωτόπαπα, γενικό διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, με επίσκεψη στο συγκρότημα της Βάρης. Εξάλλου, η εταιρεία ανανέωσε και τη χορηγική παροχή ασφαλιστικής κάλυψης για τις κτηριακές εγκαταστάσεις Βάρης και τη φωτοβολταϊκή μονάδα της Στέγης Παλαιού Φαλήρου, ενώ έχει οργανώσει και ημερίδες εκπαίδευσης για το προσωπικό του οργανισμού στην παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Υπενθυμίζεται ότι η ΙΝΤERAMERICAN παρέχει την υποστήριξή της σταθερά στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος από το 2008. Ο Ξενώνας Βρεφών SOS στο Μαρούσι, που εφεξής θα υποστηρίζεται για περιστατικά πρωτοβάθμιας φροντίδας από το πολυϊατρείο ΜEDIFIRST, λειτουργεί για κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά ηλικίας μέχρι 5 ετών, με πρόγραμμα αποκατάστασης σε σταθερό πλαίσιο διαμονής και φροντίδας, καθώς και με παρέμβαση ειδικής αγωγής στην οικογένεια του παιδιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*