Όμιλος ICAP λογότυπο

Η ICAP Group επεκτείνεται στην Κύπρο

Με αναμενόμενα έσοδα €89 εκατομμυρίων ευρώ για το 2018 και περισσότερα από 1.100 άτομα προσωπικό, η ICAP Group αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τώρα η ICAP Group επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Κύπρο, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων σε 3 βασικές κατηγορίες: Υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου (και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών), Marketing & Πωλήσεων και Υπηρεσίες Ανθρωπίνων Πόρων.

Από τον Μάιο του 2018 η θυγατρική του ομίλου στη Λευκωσία θα παρέχει στις τοπικές επιχειρήσεις τις καινοτόμες λύσεις της ICAP, ενώ μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας με την Dun & Bradstreet -παγκόσμια ηγέτιδα στην παροχή υπηρεσιών Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου και Συμμόρφωσης–η ICAP Cyprus θα παρέχει πληροφορίες για 280 εκατομμύρια επιχειρήσεις σε περισσότερες από 190 χώρες.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP Group, τόνισε: «Είμαστε ευτυχείς που η ICAP επεκτείνει τη δραστηριότητα της στην Κύπρο. Μέσω της ICAP Κύπρου θα ενισχύσουμε το όραμα μας να είμαστε η “Πρώτη Επιλογή των πελατών” προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δοκιμασμένες  στην ελληνική, καθώς και σε άλλες αγορές.»

Ο Γιάννος Ασιώτης, Managing Director της ICAP Cyprus, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέλη της οικογένειας της ICAP Group και θα έχουμε την ευκαιρία να επωφεληθούμε από την μακρόχρονη εμπειρία και κατάρτιση της ICAP, όπως επίσης και να μεταφέρουμε γνώση και βέλτιστες πρακτικές από τις συνεργασίες του ομίλου με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, με ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις κυπριακές επιχειρήσεις και στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αναπτύσσοντας ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*