Δ. Ζορμπάς, CEO Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Ταξίδι επιβράβευσης στην Ιταλία για τους διακριθέντες συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Με ένα υπέροχο ταξίδι στην Μπολόνια και στη Βερόνα επιβράβευσε η Συνεταιριστική Ασφαλιστική τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν με βάση όχι μόνο τις παραγωγικές τους επιδόσεις, αλλά και τη διαχρονική τους σχέση με την εταιρεία.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική επιφύλαξε για την ομάδα της πολλές εκπλήξεις και προκλήσεις, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων και ενέτειναν τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων και των εκπροσώπων της διοίκησης.

E. San Pietro, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών Ομίλου Unipol

Συγκεκριμένα, φέτος οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου Unipol, που αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς Μετόχους της Συνεταιριστικής και είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε παρουσίαση που έγινε από τον Enrico San Pietro, Γενικό Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών της Unipol, με θέμα τα στοιχεία του Ομίλου, την τηλεματική -όπου ο Όμιλος Unipol είναι ένας από τους leader παγκοσμίως- και τις καινοτόμες λειτουργίες που έχουν εφαρμόσει στην ασφαλιστική αγορά της Ιταλίας.

Μετά την εντυπωσιακή παρουσίαση, ακολούθησε περιήγηση σε διάφορα κτίρια της εταιρείας. Εκεί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Art Gallery του Ομίλου, που φιλοξενεί έργα σημαντικών καλλιτεχνών, να περιηγηθούν στο μουσείο του και να δοκιμάσουν τους εξομοιωτές οδικής ασφάλειας.

Ακολούθησε το Εταιρικό Meeting της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής με το δίκτυό της. Ο Πρόεδρος Θωμάς Ιωαννίδης, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες, αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς της εταιρείας με τους Μετόχους από την υπόλοιπη Ευρώπη. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι εκπρόσωποι της Unipol και της Macif, και αντιπρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Marc Guy Victor Sordoni και Filippe Da Costa. Επίσης, ο Πρόεδρος των Συνεταιριστικών Τράπεζων Νικόλαος Μυρτάκης, ο Βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης και ο Προέδρος του Επιμελητήριου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτριος Ζορμπάς και τα στελέχη Μανώλης Φουντουλάκης και Τάνια Σταυρίδου ανέπτυξαν τη στρατηγική της εταιρείας, την Εμπορική Πολιτική και την Τεχνολογική της Πρόοδο αντίστοιχα. Η Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, και η Εύα Βαρουχάκη, Νομική Σύμβουλος της ΕΑΕΕ, αναφέρθηκαν σε θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά.

 

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με το συντονισμό της Διευθύντριας Διοικητικού και Ανάπτυξης Νεκταρίας Μπέσσα, ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών που ξεχώρισαν στο 2017. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης η Γεωργία Λαμπράκη-Μπρίντιζι, Επίτιμη Πρόξενος της Ιταλίας.

Το τετραήμερο ταξίδι των συνεργατών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι συμμετέχοντες αποχαιρέτισαν την όμορφη Μπολόνια με μεγάλο ενθουσιασμό για το μέλλον της εταιρείας και για όλα εκείνα που βίωσαν και είδαν σε αυτόν τον προορισμό. Τόσο η Διοίκηση όσο και το δίκτυο των συνεργατών της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής δεσμεύτηκαν να αντιμετωπίσουν μαζί κάθε πρόκληση και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην ανάπτυξή της.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από το Εταιρικό Meeting:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*