Νέα σειρά Προγραμμάτων Υγείας «Εξασφαλίζω» από την Eurolife ERB 

Σε συνέχεια της επιτυχημένης σειράς συνταξιοδοτικών και αποταμιευτικών προϊόντων «Εξασφαλίζω» με κύριο χαρακτηριστικό την εναρμόνισή τους στις απαιτήσεις της σύγχρονης οικογένειας, η Eurolife ERB σε συνεργασία με την Eurobank, επεκτείνει τη σειρά των συγκεκριμένων προϊόντων και στον τομέα της Υγείας.

Δίνοντας προτεραιότητα στην πρόληψη και περίθαλψη και θέτοντας στο επίκεντρο τη μέση ελληνική οικογένεια, η νέα σειρά «Εξασφαλίζω» περιλαμβάνει 3 επιλογές που προσφέρουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, για κάθε μέλος της οικογένειας σε εξαιρετικά προσιτό κόστος.

Ειδικότερα, το «Εξασφαλίζω Πρόληψη & Περίθαλψη» και το «Εξασφαλίζω Πρόληψη & Περίθαλψη για το παιδί μου» αποτελούν νοσοκομειακά προγράμματα που παρέχουν δύο επίπεδα προστασίας, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, με ασφάλιστρο προσαρμοσμένο στις αυξημένες ανάγκες οικογενειών με παιδιά. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν κάλυψη νοσοκομειακών δαπανών συμπεριλαμβανομένων των εξόδων για χειρουργικές επεμβάσεις και δαπάνες για Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις.

Αντίστοιχα, το πρόγραμμα  «Εξασφαλίζω Πρόληψη» εμπεριέχει  δωρεάν ή με χαμηλό κόστος, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις, δωρεάν πακέτα check-up, επείγουσα υγειονομική μεταφορά, 24ωρο συντονιστικό κέντρο και επιπλέον παροχές σε προνομιακή τιμή. Έτσι προσφέρει ατομική αλλά και οικογενειακή ασφάλιση, με πολύ χαμηλό κόστος, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα ασφάλισης χωρίς ηλικιακό περιορισμό. Τέλος, παρέχει πανελλαδικά δίκτυο ιατρών, συμβεβλημένες κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και πολυϊατρεία.

Η νέα σειρά προγραμμάτων Υγείας «Εξασφαλίζω» είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου της Eurobank, ενώ παράλληλα εντάσσεται στη συνολική στρατηγική της Eurolife ERB για παροχή αποτελεσματικής, ποιοτικής περίθαλψης και φροντίδας υγείας για όλη την οικογένεια.

Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB 

Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd., εταιρείας συμμετοχών που, μέσω των θυγατρικών της, δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και σε διαχείριση επενδύσεων.  Ο Όμιλος Eurolife ERB μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τις εταιρείες Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ. και Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α και τη μεσιτική ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. Κατέχει ηγετική θέση στο bancassurance ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στη Ρουμανία δραστηριοποιείται με τη Eurolife ERB Asigurari de Viata και τη Eurolife ERB Asigurari Generale. Ο Όμιλος Eurolife ERB επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία, διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις με σκοπό να είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*